A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem.
De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

Témakörök

Természet (394) Deseda (355) Gombák (218) Horgászat (200) Úton (167) Madarak (153) Családi (135) Gasztronómia (116) Vártúrák (108) vegyes (107) F-1 (106) Gépek (100) Kvár (96) Zsömi (96) Kedvenceink (75) D.arborétum (74) Somogyban (73) Állati (71) miEz? (68) tréfás (63) virág (54) "Állati" (51) St.földön (46) +jegyzÉs? (43) Veterán (37) feljegyzÉs (37) vitriol (32) Királynő (30) Történetek (30) COVIDnapok (19) görBee (19) retro (18) Hadban (16) Pomáz (16) Három kérdés (11) Budapest (8) Bikal (7) Drótszamár (7) KérdÉs? (5) ?????? (4) Balaton (3) Finomságok (3) Plitvice (3) h s s (3) Deseda Horgászat Madarak (1) közélet (1)

2021. augusztus 1., vasárnap

Sir Lewis Hamilton

Sir Lewis Carl Davidson Hamilton
a Brit Birodalom Rendjének kitüntetettje

Nem mellesleg autóversenyző, a Formula-1 hétszeres világbajnoka.
1985. január 7-én született Stevenage-ben 
(Anglia Hertfordshire megye).

Fentiekre csak azért tértem ki, hogy tudják azok is, kik csak úgy emlegetik, hogy: "nigger", "gyapotszedő", "gyapjas", Tobi, ... és hasonló ...

Ocsmány jelenség, ahogy az utóbbi időben kezdik ellepni a közbeszédet a rasszista hangadók.
Nem kell szeretni Hamiltont. Szurkolni sem kell neki. De amit letett a sport területén az asztalra, az messze több, mint amit ezek a mocskolódó, acsarkodó és kicsinyes fasiszta, újnáci idegengyűlölők letettek. Annyi tisztelet megilleti Hamiltont is, mint amennyi bármelyik másik kiemelkedő versenyzőt, mondjuk a magyarokat is, annyi amennyi minden embernek megjár.
Soha nem voltam Hamilton rajongó, de ahogy sok "honfitársam" megnyilvánul, hát nekem egyre szimpatikusabb. Most már remélem, hogy az idén is világbajnok lesz és ezt a sok habzó szájú rasszista faszkalapot "megüti a guta".
Mellesleg mondom, ahogy eddig sem, hát most sem árulom el az én kedvencem.

Amúgy a mai futam kiemelkedően jó volt. Sajnálom Verstappent, jobb lett volna egy nyílt harc, viszont még nem olvastam sehol, hogy Bottast ki kellene zárni, eltiltani ...
A futamon viszont csak kijött Hamilton zsenije, ha nincs egy másik zseni Alonso személyében, akkor bizony ezt a futamot is megnyeri, méghozzá az utolsó helyről.
Rohadt gyorsan szedi a bocskort mi?

2 megjegyzés:

  1. Respectállak Józsikám. Ugyanezt érzem én is, a gyűlölködés mindent visz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm! Megtisztelsz!
      Sajnos igen, a gyűlölködés ... egyre inkább távol tart sok mindentől, sok mindenkitől. Lassan, de zárkózok.

      Törlés