A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem.
De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

Témakörök

Természet (394) Deseda (355) Gombák (219) Horgászat (200) Úton (167) Madarak (153) Családi (135) Gasztronómia (116) Vártúrák (108) vegyes (107) F-1 (106) Gépek (100) Kvár (96) Zsömi (96) Kedvenceink (75) D.arborétum (74) Somogyban (74) Állati (71) miEz? (68) tréfás (63) virág (54) "Állati" (51) St.földön (46) +jegyzÉs? (43) Veterán (37) feljegyzÉs (37) vitriol (32) Királynő (30) Történetek (30) COVIDnapok (19) görBee (19) retro (18) Hadban (16) Pomáz (16) Három kérdés (11) Budapest (8) Bikal (7) Drótszamár (7) KérdÉs? (5) ?????? (4) Balaton (3) Finomságok (3) Plitvice (3) h s s (3) Deseda Horgászat Madarak (1) közélet (1)

2023. október 28., szombat

Fokhagymásan natúr

2023.10.25.

Ezt nem találtam telibe. Jó ötletnek tűnt, de ... de valami hiányzott. Azért megettem. Megettem, mert nem rossz lett hanem nem annyira jó. Legközelebb megpróbálom kitalálni, mi is hiányzott?

Fokhagymás kalap, csak úgy natúr.
Só, bors, vékonyra szelt fokhagyma rá, kevés permetezett olaj alá, s rá is. Kétszáz fokon pároltam fólia alatt míg megpuhult, majd röviden fólia nélkül hisz nem sok levet eresztett maga alá. Mondhatni semmit.
Kesernyés lett. A rizike amúgy maga is kissé kesernyés, de a fokhagyma is tett hozzá. Valamivel tompítani kellett volna. No mindegy. Majd legközelebb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése