A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem.
De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

Témakörök

Természet (394) Deseda (355) Gombák (219) Horgászat (200) Úton (167) Madarak (153) Családi (135) Gasztronómia (116) Vártúrák (108) vegyes (107) F-1 (106) Gépek (100) Kvár (96) Zsömi (96) Kedvenceink (75) D.arborétum (74) Somogyban (73) Állati (71) miEz? (68) tréfás (63) virág (54) "Állati" (51) St.földön (46) +jegyzÉs? (43) Veterán (37) feljegyzÉs (37) vitriol (32) Királynő (30) Történetek (30) COVIDnapok (19) görBee (19) retro (18) Hadban (16) Pomáz (16) Három kérdés (11) Budapest (8) Bikal (7) Drótszamár (7) KérdÉs? (5) ?????? (4) Balaton (3) Finomságok (3) Plitvice (3) h s s (3) Deseda Horgászat Madarak (1) közélet (1)

2012. június 10., vasárnap

Sebességbe ...

Most tessék elképzelni, mikor ez a hatalmas test egyesbe kapcsol, majd fokozatosan felvált, gyorsul és képes elérni az 55 km/órás ütközési sebességet. Uff! Nem állnék az útjába!

Hogy ez miért jutott az eszembe?
Mert épp a F-1 futamot nézem.
Húsz órai kezdet. Szörnyű! Szépen, eseménymentesen ment el a rajt, sokkal zökkenőmentesebben mintha, mondjuk huszonnégy rinocérosz húzott volna bele. Azt is megnézném! Messziről. Azért szépségben nem lennének versenyképesek a tülkös orrúak.

Apropó tülök. Majd kihalásig lőtték szegény rinókat a  szarvuk miatt.
Mert egy csomó "tulok" abban a hitben él, hogy a rinocérosz tülök növeli a férfi potenciált. Növeli. Ha ráhúzzák a lankadt készségre.

Amúgy, csak úgy mellékesen kérdem:
Mit mond az ilyen fonnyadt készség a kupiban?
.............??.............
-Mindhiába hasztalan, ha itt állunk f......... (lankadtan).

Izgalmas ám a futam! Pont féltávnál nyektetik a motorokat. Imádom a hangjukat. Ilyent például focimeccsen nem lehet hallani. Amit meg lehet, arra nem vagyok kíváncsi. Tudom, most sokak lelkivilágába tiprok bele, de engem hidegen hagy az Európa-bajnokság. Hogy én naponta több meccset is végigseggeljek? Nincs az a pénz! Amúgy sem érdekel a bőrgolyó kergetése. Soha nem is izgatott, nem is szerettem játszani és azon kevesek közé tartozok kicsiny hazánkban, aki elmondhatja magáról: -nem is értek hozzá.
Pedig aztán, egyes focisták meddig juthatnak el a "bogyó" kergetéssel?
Marad volna inkább a bőrbogyó kergetésnél és hagyná a miénket.

Schumacher megint kiesett! Megint technikai probléma. Most az állítható hátsószárny ragadt be. Nem is értem. Van még valami, ami nem esett meg vele? Lassan rendkívüli eseménynek számít ha végigmegy.
Hamilton vezet, Alonsó üldözi, őt meg Vettel. Nem értem én ezt a Vettelt, ő rajtolt az élről és vezetett is az első kerékcseréig utána meg elhagyta magát. Illetve a többiek hagyták el. Mellesleg meg kezd bosszantani, hogy a kerékcserék gyorsaságán, meg a gumikon múlik a legtöbb.
Leginkább a gumikon.

No persze! A gumin sok minden bukhat. Meg a rinocérosz szarvon.

Nagyon izgalmas lesz a vége. Már most állítom.Még vissza van tíz kör. Helycserék voltak az élen és még lehetnek is.
Nem mondom meg a végeredményt! Gonosz vagyok, mi?
.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése