A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem.
De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

Témakörök

Természet (330) Deseda (231) Gombák (148) Úton (144) Madarak (125) Családi (124) Horgászat (119) Vártúrák (104) Gasztronómia (102) Gépek (98) vegyes (97) Zsömi (92) F-1 (84) Kedvenceink (74) Kvár (69) miEz? (61) Somogyban (57) tréfás (56) D.arborétum (55) Állati (49) "Állati" (47) virág (47) St.földön (45) +jegyzÉs? (43) Veterán (36) feljegyzÉs (35) Királynő (30) vitriol (30) Történetek (28) görBee (19) Hadban (15) retro (13) Három kérdés (11) Bikal (7) Drótszamár (7) KérdÉs? (5) ?????? (3) Finomságok (3) Plitvice (3) h s s (3) Balaton (2)

2013. márc. 22.

Aki keres ...

Na tessék! Már megint egy fa.
Már megint fázok! Mondjuk ez utóbbi -ha úgy értjük- nem is csoda, mert olyan, de olyan egy szél fú erre mifelénk, hogy a fákat repegeti. Nem épp tavaszi szellő. De visszatérve a fához és annak is a koronájához. Látod amit én megláttam?

Azok az ágak nemcsak összeérnek, de össze is nőttek. Méghozzá elég kacifántosan és nem is egy helyen.
Már régóta kerülgettem ezt a fát, merthogy egy áruházi parkoló közepén áll. Megkímélték a tervezők, kivitelezők és ügyesen körbeaszfaltozták.
Én meg ugyebár örökké csak bámészkodok. Kiszúrom az összenövést és elkezdem kerülgetni a nagy fát, szemlélem több irányból is.
Mások meg engem szúrnak ki és előbb engem szemlélnek több irányból, majd meg óvatosan sandítanak felfelé.
Megtalálom a megfelelő szöget a képhez, azért még kettőt jobbra, kettőt balra, sasszé, ballal hátra és még mutogatok is. Naná! Mutatom Melindának.
Gondolom egyedül Ő érti a "szombat esti tánc" koreográfiáját és a  lelkes mutogatás lényegét. Nem csodálom. Innét kezdve nehéz értelmezni a "mutogatós bácsit", Merthogy a mutatás valami kézzelfoghatóra szokott irányulni és a fán meg nincs semmi. Másoknak nincs ott semmi látható.
Meg is nyugszanak, mikor látszólag lenyugszom és elmegyek a fa alól. Előkerül a kocsiból a fényképezőgép, beélesítem, felfelé irányzom, villanás ...
A kíváncsi tekintetekben megjelenik az értetlenség is.
Az üzletház bejáratától visszanézek s látom van aki keres. Keres a tekintete odafent. Így van ez jól. Aki keres, az talál is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése