A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem.
De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

Témakörök

Természet (316) Deseda (205) Gombák (137) Úton (135) Madarak (119) Családi (116) Vártúrák (104) Horgászat (101) Gépek (94) Gasztronómia (93) vegyes (89) F-1 (76) Zsömi (76) Kedvenceink (74) Kvár (67) miEz? (60) Somogyban (57) tréfás (53) D.arborétum (51) Állati (46) "Állati" (45) St.földön (45) +jegyzÉs? (43) virág (43) Veterán (35) feljegyzÉs (35) Királynő (30) vitriol (30) Történetek (28) görBee (19) Hadban (15) retro (13) Három kérdés (11) Bikal (7) Drótszamár (7) KérdÉs? (5) ?????? (3) Finomságok (3) Plitvice (3) h s s (3) Balaton (2)

2016. márc. 24.

Ibolya virág szörp

Ibolya virág szörp.
Nem sok összetevős, s a kicsiny virágok szedését leszámítva, nem is túl melós dolog az elkészítése.
Kevés összetevős.

Kell hozzá víz, cukor, illatos ibolya virága, citromsav, citrom.


Ahogy azt Marcsi a "Gasztroangyal" írja.
Lassan szűrhető lesz, már várom. Kóstolnám.
Ez nekem annyira új, hogy ibolya virág szörp fronton újszülöttnek számítok.
Illatra jó, színe rendesen bevadult de azért az én szememnek kellemes, már csak az ízpróba van hátra.
Ha az is nyerő, akkor háromból három a tetszetős, akár tíz pontos is lehet a végtermék.
"Meglássuk." Akarom mondani: ízlelem!

2 megjegyzés:

  1. Nem hallottam még az ibolyaszörpről, itt is látszik mennyit nézek televíziót. Jó 3. próbát hozzá.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az igazság az, Melinda találta meg s nem Borbás Marcsi televíziós műsorából, hanem a neten valamerre. Én csak a virágok szedésében s a fotózásban, megírásban vagyok ludas.

      Törlés