A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem.
De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

Témakörök

Természet (329) Deseda (222) Gombák (147) Úton (143) Családi (123) Madarak (121) Horgászat (117) Vártúrák (104) Gasztronómia (100) vegyes (97) Gépek (96) Zsömi (87) F-1 (80) Kedvenceink (74) Kvár (68) miEz? (61) Somogyban (57) tréfás (56) D.arborétum (55) "Állati" (47) Állati (47) virág (46) St.földön (45) +jegyzÉs? (43) Veterán (36) feljegyzÉs (35) Királynő (30) vitriol (30) Történetek (28) görBee (19) Hadban (15) retro (13) Három kérdés (11) Bikal (7) Drótszamár (7) KérdÉs? (5) ?????? (3) Finomságok (3) Plitvice (3) h s s (3) Balaton (2)

2016. máj. 2.

Sóstógyógyfürdő

Nyújtott nap volt. Eddigre már nagyjából le is bukott a horizont alá. Viszonylag korán indultunk Budapestről, de ugye napközben beugrottunk Boldogkő várába, majd Regéc várába is.
Egy ilyen kitérővel már sem nem rövid, sem nem gyors az út Nyíregyházáig.

Elsuhant a nap világosabb része, még annyi fért bele, hogy Sóstógyógytófürdőn megkerestük a szállodát, meghallgattuk amit meg kellett, beköltöztünk s bedobtuk a vacsit.

Majd elmentünk lejárni. Úgy gondoltuk, aznap nem mentünk eleget. Körbejártuk a tavakat. Az első képen a víztorony látható a lebukó nap visszasütő fényében. Nekem ez a torony lett a kedvencem. Gyönyörű!
Mellesleg megjegyzem a lábazatában nyitott fagylaltozóban osztják a környék legjobb fagyiját. Ez ottjártunkkor biztosan így volt, a többi fagyizó még nem nyitott ki.
A második fotó egy szigetecskén készült, kis fahídon lehet oda átdobogni s elmerengni, vajh mit néz ott fent az erősen hiányos öltözékű nőszemély?
Jobb ötletem nem lévén lefényképeztem nektek. Akkor, ebben a színskálában gyönyörködhetett.

4 megjegyzés:

 1. Nahát! erre jártál? szívem csücske városban? :) ott tanultam négy évig, a legszebb kolis és diákévek fűznek ahhoz a városhoz, mai napig szeretem és szebbnek tartom, mint Debrecent.
  Remélem Ti sem fogtok csalódni Nyíregyházán és környékén :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Áprl. 18-án hétfőn délután értünk oda és pénteken kora délelőtt jöttünk el. Nem csalódtunk. Még majd mesélek. :)

   Törlés
 2. Feljegyeztem az említett helyeket. Ha arra járunk megállunk és saját szemünkkel is megnézzük. Köszi az ötleteket!

  Ági

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Úgy gondolom, nem fogtok csalódni. )

   Törlés