A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem.
De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

Témakörök

Természet (392) Deseda (354) Gombák (217) Horgászat (199) Úton (167) Madarak (153) Családi (135) Gasztronómia (116) Vártúrák (108) vegyes (107) F-1 (106) Gépek (100) Kvár (96) Zsömi (96) Kedvenceink (75) D.arborétum (74) Somogyban (73) Állati (71) miEz? (68) tréfás (63) virág (54) "Állati" (51) St.földön (46) +jegyzÉs? (43) Veterán (37) feljegyzÉs (37) vitriol (32) Királynő (30) Történetek (30) COVIDnapok (19) görBee (19) retro (18) Hadban (16) Pomáz (14) Három kérdés (11) Budapest (8) Bikal (7) Drótszamár (7) KérdÉs? (5) ?????? (4) Balaton (3) Finomságok (3) Plitvice (3) h s s (3) Deseda Horgászat Madarak (1) közélet (1)

2011. december 27., kedd

Malacka

Nagyon nagy becsben van Malacka. Zsömi első számú kedvencévé lépett elő szenteste. Malacka az ő Karácsonyi ajándéka. Zsömi tudja a fenyőfadíszítés "hoz" valamit. Egész nap látni rajta a várakozást. Estére kelve már mindig "hulla" fáradt a nagy készenlét miatt.

Azonnal elvonult és lefektette Malackát is. Az első éjszakán a kosara egyik sarkában összegömbölyödve töltötte, és ha nem aludt, akkor Malackát nézte. Azóta, mikor hazaérek, hozza kedvencét megmutatni, majd visszaviszi a fekhelyre. Úgy fogja meg a gumiállatkát, mint a hímes tojást. Ha elkérem tőle. akkor oda adja, de míg nálam van, le nem veszi a szemét róla. Mindig is nagyon szerette, ha ajándékot kapott és mindig meg is becsülte azokat. Nagy becsben tartja a dolgait, alig van olyan amit megrongált volna és általában azt is tudja, hová tette le a cuccait. Mikor cincálni van kedve, akkor a rágókötelet tépi, ha rágicsálni akar, akkor a préselt csontot. A gumiállatkákat, labdát nem rágja, csak hordja, játszik és őrzi őket. most leginkább az első számú kedvencét, Malackát.

10 megjegyzés:

  1. Sok ember példát vehetne kutyádról. Arról, hogy hogyan bánik dolgaival.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon édes ez a Zsömike !Malacka hozzon szerencsét az újesztendőben !

    VálaszTörlés
  3. a mi kutyánk a macskát fogadta örökbe. pedig milyen féltékoeny volt, amikor hozzánk került a cica

    VálaszTörlés
  4. Nagyon köszönöm kedvességtek! :)

    VálaszTörlés
  5. Hihetetlen... hogy mennyire tudnak vigyázni az ajándékokra..A miénk rágni akar, nagy szeretettel esik neki a pille palacknak, ráadásul zörög is..
    Zsömike aranyos....

    VálaszTörlés
  6. Úgy látom karácsonykor pihentél is. Szupi ez a kutyus!

    VálaszTörlés
  7. Na ügye, hogy milyen okosak és szeretetre méltóak a kutyuskák.Meglátni rajtuk , milyen a gazdi.Zsömi is az " Úri kutyák" csapatához tartozik.

    VálaszTörlés
  8. :) Nagyon köszönöm nektek is hölgyek a sok kedvességet. :))

    VálaszTörlés
  9. Csodálatos lelketek van, csodálatos család vagytok!

    VálaszTörlés