A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem.
De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

Témakörök

Természet (330) Deseda (231) Gombák (148) Úton (144) Madarak (125) Családi (124) Horgászat (119) Vártúrák (104) Gasztronómia (102) Gépek (98) vegyes (97) Zsömi (92) F-1 (84) Kedvenceink (74) Kvár (69) miEz? (61) Somogyban (57) tréfás (56) D.arborétum (55) Állati (49) "Állati" (47) virág (47) St.földön (45) +jegyzÉs? (43) Veterán (36) feljegyzÉs (35) Királynő (30) vitriol (30) Történetek (28) görBee (19) Hadban (15) retro (13) Három kérdés (11) Bikal (7) Drótszamár (7) KérdÉs? (5) ?????? (3) Finomságok (3) Plitvice (3) h s s (3) Balaton (2)

2012. ápr. 3.

Az első...

Van még kedvetek játszani?
Kinek van: -mi ez a képen?
Rég játszottunk, rég íródott ez a kérdés.
Készséggel beismerem, nem könnyű a válasz. Kicsit talán könnyebb helyzetben lesznek azon olvasók, kik már régóta kísérik figyelemmel a blogom, ismerik a fő profilját, ennél fogva kicsit engem és kicsit az "agymenéseim".
A címmel arra utalok, hogy ez a kép az első fotója egy kisebb -négydarabos- sorozatnak. Segítségképp annyit elárulok, hogy tettem már fel hasonló képet.
Annyit még bízvást állíthatok -ez már nem segítség- mosolyfakasztó lesz a hátralévő három kép. Szép napot, jó szórakozást!
.

12 megjegyzés:

 1. Várom a többi képet. Első ránézésre valami vízi dologra gondolok, de majd meglátjuk.

  VálaszTörlés
 2. Hal, egy különleges megvilágításban? Mintha pikkelyeket vélnék felfedezni, de lehet, hogy hatalmasat tévedtem. Majd kiderül később.

  VálaszTörlés
 3. Én sült halra tippelek, de bármi kisülhet még belőle:))

  VálaszTörlés
 4. Nem akarom itt mellékvágányra (bezárandó szárnyvonalra) terelni a dolgot, de nem csak a horgászással kapcsolatosan vannak agymenéseim. Bár így ahogy a képet elnézem, most elbizonytalanodtam .... Lehet hogy az? Összekevertem a képeket? Hú, ha, anyám! No, majd kiderül ... :)

  VálaszTörlés
 5. Szerintem hal, de nem fogadnám le:)

  VálaszTörlés
 6. Nelem valaminek a belseje!

  VálaszTörlés
 7. Szerintem egy fa odva... Nem bizti de úgy tűnik..

  VálaszTörlés
 8. Vezetnek a vízi dolgok, elsősorban a hal, de feljövőben az odú! Kinek lesz igaza? Nem rossz a gomba sem. Való igaz, nagyon hasonlít a kép alsó része a pisztricgomba felszínéhez. Nagyon jó! Van, mikor én is ilyenkor látom meg a hasonlóságot. Még várok egy napot, hátha érkezik még tippelő. :)

  VálaszTörlés