A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem.
De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

Témakörök

Természet (393) Deseda (355) Gombák (218) Horgászat (200) Úton (167) Madarak (153) Családi (135) Gasztronómia (116) Vártúrák (108) vegyes (107) F-1 (106) Gépek (100) Kvár (96) Zsömi (96) Kedvenceink (75) D.arborétum (74) Somogyban (73) Állati (71) miEz? (68) tréfás (63) virág (54) "Állati" (51) St.földön (46) +jegyzÉs? (43) Veterán (37) feljegyzÉs (37) vitriol (32) Királynő (30) Történetek (30) COVIDnapok (19) görBee (19) retro (18) Hadban (16) Pomáz (15) Három kérdés (11) Budapest (8) Bikal (7) Drótszamár (7) KérdÉs? (5) ?????? (4) Balaton (3) Finomságok (3) Plitvice (3) h s s (3) Deseda Horgászat Madarak (1) közélet (1)

2013. március 24., vasárnap

Dupla aktualitás

Dupla aktualitása is van ennek a képnek. Egyik az, hogy a Maláj Nagydíjon tépnek a verdák s kissé kaotikus körülmények közt kezdődött az idei évad második futama.
Másik, hogy megint behavazódtunk reggel és szállingózik ezekben a pillanatokban is. Elég jó a szélerősség is egy újabb hófúvásos történethez.
Az idei F1 teli van meglepetésekkel. Az Ausztrál Nagydíj kezdése még semmi meglepőt nem hozott az elmúlt évadokhoz viszonyítva. Vettel nyerte az időmérőt. A futamon azután igazi meglepetés született -nekem legalább is- Raikönen és a Lotus győzelmével.
A mostani Ausztrál Nagydíj eleje szintén nem hozott meglepetést.
Vettel megint hozta az első kockát. Azután jöttek a meglepetések.
A vizes rajt és Alonsó rossz döntése elvitte a vörös kocsit a sóderágyba. Alonsó lenullázta a futamát. Vettel sokáig vezette a versenyt, de jelenleg vesztésre áll csapattársával szemben. Közben zsinórban esnek meg a szebbnél szebb bakik a boxutcában.
A csavaranyák, kerekek, csavarkulcsok s szerelők külön küzdelme folyik ott.
Rendre nem tudják "leanyázni" a kerekeket, s gondolom emiatt meg, megy a verbális anyázás. Anyám, mi van ott!?
Ha most jósolni kellene ... hát nem! Van még vissza 16 kör.
Idehaza viszont továbbra is havazik, fúj a szél, hordja is  bár még csak mérsékelten. Ha most jósolni kellene ... hát nem! A havazás nem csillapodik, sőt! A szél erősödését ellenben jósolták. Anyám, mi lesz itt!?

3 megjegyzés:

  1. Ez a Forma 1-es futam sokáig emlékezetes lesz Vettel és Webber számára...Sokáig nem lesz köztük barátság..Amúgy bátor ,és szép előzés lett volna,ha nem csapaton belül van...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az előbbi írást párom írta Neked, mível nincs saját blogja... De miután mindig olvas, így az én nevem alatt garázdálkodik... Én nem értek az autókhoz... Szép napot!

      Törlés
    2. Az biztos! Meg aztán nekünk is. Üdv néked!
      Most azt mondja Webber, volt csapatutasítás. Biztosan. Csakhogy Vettel a címvédő és gondolom ha rajta áll akkor történelmet akar írni. Meg is értem. Olyan még nem volt, hogy zsinórban négyszer legyen világbajnok egy pilóta egyazon csapattal. Ahhoz pedig minden pont kell, jó példa rá az elmúlt szezon is. Miért ajándékozzon pontot a csapattársának, ha ő a gyorsabb? Mellesleg meg a ranglistán is előrébb akarna lépni és a szerzett pontok összesítésében átvenné a második helyet Alonsótól.
      Nyilván, ez a versenysorozat a pénzről is szól és emiatt a csapatérdekek erősek. Nincs is ezzel baj, csak hát a második futamon még nem kellene utasításokkal meghatározni a befutókat. Még korainak tartom. Nem értettem a Hamilton -Rosberg utasítást sem és láthatóan még Hamilton sem örült. De hát ez van. Ott a pénz, ott a döntés! Én meg csak meditálok itt. :))

      Nálunk is így van kedves Vera. Nálunk Melinda nézelődik, olvas, partizánkodik az oldalaimon. :))
      Szép napokat, hetet Nektek is!

      Törlés