A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem.
De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

Témakörök

Természet (392) Deseda (354) Gombák (217) Horgászat (199) Úton (167) Madarak (153) Családi (135) Gasztronómia (116) Vártúrák (108) vegyes (107) F-1 (106) Gépek (100) Kvár (96) Zsömi (96) Kedvenceink (75) D.arborétum (74) Somogyban (73) Állati (71) miEz? (68) tréfás (63) virág (54) "Állati" (51) St.földön (46) +jegyzÉs? (43) Veterán (37) feljegyzÉs (37) vitriol (32) Királynő (30) Történetek (30) COVIDnapok (19) görBee (19) retro (18) Hadban (16) Pomáz (14) Három kérdés (11) Budapest (8) Bikal (7) Drótszamár (7) KérdÉs? (5) ?????? (4) Balaton (3) Finomságok (3) Plitvice (3) h s s (3) Deseda Horgászat Madarak (1) közélet (1)

2013. július 10., szerda

Elmaradás (pl.:díj)

A kép nincs összefüggésben az elmaradással, hacsak annyiban nem, nem mai felvétel. Tán május eleji? Mindegy.
Az elmaradás abban áll, hogy április végén -mint ahogy arról be is számoltam a Csónakos (és díj) címen-, díjat kaptam. Csakhogy!

Úgy két hétre rá újra megkaptam, ugyanazt a díjat, mástól. És erről, akkor úgy döntöttem, majd egy későbbi időpontban számolok be. Ennyire tán nem kellett volna elhúznom, hisz nem rétestészta, de most már megesett, most tehát pótolom. A díjat nekem ítélő sysy-től elnézést kérek a késedelemért.

A díjat tehát adományozta sysy! Látogassátok meg: (katt. ide!)

Egyszer már hangoztattam: a lustaság fél egészség! Ezért aztán nem másolom ide megint a szabályokat -szabályt szegek- hanem akár sysy-t látogatva, akár a "Csónakos"-t, hát ott van.

Nincs már más hátra, mint előre! Továbbadom. ..... Mégpedig:

- Muzsi Attilának, mert remekül "szárad a fa"!
- Hanczurnak "Komjáti" kreatív elméjének!
- Baratellának az ízekért, "Göcsej tájegység ízei"!
- Anikónak, mert olyan érdekes a "Mi kis életünk"!

Nincs más vissza, mint az érintetteknél nyomot hagynom, bíznom abban, lesz kedvük a linkek tengeréből kibányászni, ..... -mit is akart ez a fickó? :)

5 megjegyzés:

  1. Józsi, köszönöm a díjat. Összeszedem magam és kezdek majd vele valamit, mástól is kaptam és én pofátlanul nem adtam tovább, de most gondolom át, hogy nem szép dolog volt részemről....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szívesen! Rá se ránts! Én is már több alkalommal megakasztottam díjat, egy ideig jegeltem -úgy legalább nem söpör végig hetek alatt- azután útjára indítottam. Mint most is. Te sem vagy elkésve vele. :)

      Törlés
  2. Mj!Kedves tőled a díj, a szavak......
    Sose adom tovább, pedig kapni és adni is jó.
    Csupán elveszek a blogírók népes társaságában.
    Most is olvasva "elmaradás" bejegyzésedben ajánlottakat, már kíváncsi is vagyok kik ők, és kattintok a linkekre, majd őnáluk is újabb kattintás, újabb blogokba kukkantok bele.Az idő meg rohan......., a munkáim meg összetorlódnak.

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm a megtisztelő rámgondolást!:-)

    VálaszTörlés
  4. No az elején én is így jártam, kaptam a díjat, aztán nem tudtam hogyan küldjem tovább, most már azért változtam.

    VálaszTörlés