A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem.
De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

Témakörök

Természet (391) Deseda (354) Gombák (217) Horgászat (199) Úton (167) Madarak (153) Családi (135) Gasztronómia (116) Vártúrák (108) vegyes (107) F-1 (106) Gépek (100) Kvár (96) Zsömi (96) Kedvenceink (75) D.arborétum (74) Somogyban (73) Állati (71) miEz? (68) tréfás (63) virág (54) "Állati" (51) St.földön (46) +jegyzÉs? (43) Veterán (37) feljegyzÉs (37) vitriol (32) Királynő (30) Történetek (30) COVIDnapok (19) görBee (19) retro (18) Hadban (16) Pomáz (14) Három kérdés (11) Budapest (8) Bikal (7) Drótszamár (7) KérdÉs? (5) ?????? (4) Balaton (3) Finomságok (3) Plitvice (3) h s s (3) Deseda Horgászat Madarak (1) közélet (1)

2013. július 29., hétfő

Fac...

Sikerült bő két hétre eltűnnöm, visszajöttem és egyből kiakadtam. mint a kakukkos óra! Vagy mint a sezlonrugó!
Van ez a Fac.. kezdetű közösségi, az akasztott meg. Bő egy hónapja kezdeményeztem az "Egyéni blogoldal" néven létezésem -ami egyben a régi profilom is volt- törlését, amit a Fac... be is ígért két hét várakoztatás,
meggondolásra szánt idő után. Az le is telt bő két hete.
Pontosan akkor telt le, amikor eltűntem úgy két hétre és nem mászkáltam fel sem oda, sem máshová!
Azért hogy ne veszítsek el minden kapcsolatot, a törlés előtt, tehát szintén két hete, nyitottam egy új profilt magamnak, ami végre működött is.
Merthogy az "Egyéni blogoldal" nem működött, azért is töröltem. Volna, ha ....
Erre tegnap, s ma mit látok?
Az új profilom befagyasztotta a Fac..., a régi meg ott él s virul!
Nem is akárhogy! Működik.
Nemhogy nem törölték a beígért két héttel ezelőtti időpontban, de még működik is! Tele lett a Fac..-om. Tele bizony! Az önkényeskedéseikkel.
Mert azt totál amatőr létemre sem gondolnám, hogy egy törlési folyamatot elkúrnék -mint Gyurcsány Feri Öszödön- főleg mert a Fac... tudomásul vette, visszaigazolta s megkezdte a visszaszámlálást, a folyamatot. Akkor meg mi a Fac...-om van? Mit csuklóztat itt feleslegesen? Úgy néz ki, mintha teljesen önkényesen határozna meg néha létezéseket, műveleteket, tevékenységet. Öszöd, nem öszöd, nincs más! Hát nem!
Kezd elegem lenni, fogytán a türelmem, amivel amúgy sem vagyok túlzottan és gazdagon ellátott, ha azt veszem észre valakik packáznak, önkényeskednek, szarakodnak. Egy szolgáltató szolgáltasson és ha én betartom a betartani valókat, akkor tegye azt és nyújtsa azt amit rendelek.
Nem kevés meló s idő ráfordítással most megint úgy látom, sikerült a régi profilom eltakarítanom. Az újon kivárom az egy hét karantént, amit vastagon nem értek mivel érdemeltem ki?
Tán elvárható lenne egy rohadt magyarázat, mit s miért, vagy kiért tesz a Fac...? De nem? Közöl, utasít, parancsol, "befenyít".
Azt vastagon leszarom hogy hét napig nem jelölhetek senkit ismerősnek -amúgy sem szoktam százasával- de azt azért közölhetnék, miért is nem?
Ezzel szemben azt firtatják, mire is akarom én használni a Fac...?!
Vajh, mire!? Mi a Fac...-omra akar valaki használni egy közösségi portált? Tőlem kérdik? Akkor miért alapították, ha nem is sejtik? Na jó! Füstölgés lezárva. Van még egy dobásuk! Utána elköszönök tőlük, s akkor sajnos ...
Most sem sokon múlott hogy a harag mozgassa az ujjaim a billentyűzeten, csak az a sajnos .... tartott vissza.
Mert akkor, sajnos egyúttal minden ismerőstől elköszönnék.

12 megjegyzés:

  1. Szia, szia...ne bosszantsd magad, ezért pihentél???:-)
    Inkább ne foglalkozz vele.
    Jól telet a pihenés? Sajnálom,hogy nem jött össze a találkozó.:-( Remélem ami késik nem múlik....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gyanítottam én, lesz valami prücök több mint két hét kihagyás után. De akkor is jólesett annyi ideig sem netet, sem televíziót nem élvezni, de még rádiót sem hallgattam. (Kivétel: Szulejmán). Nem tudom, miért is nézem, tán azért, mert mint hallom Orbán betiltaná ha tehetné. :)
      Bizony jól telet, s gyorsan. Zalában naponta túráztunk, Szentendrén már kevesebbet. Azért a Rám-szakadékot végigmásztuk ismét. Majd ha összeszedtem magam, a képeket és a gondolataim, akkor úgy is nyomom az érdekesebbét.
      Én is, de majd módját ejtjük. Lányom Békáson él, nagybátyám Csepelen, unokatestvérem Szentendrén. Ezért aztán néha megfordulunk arrafelé. :)

      Törlés
    2. (mit nem tiltana be? mármint Orbán?;-)

      Hű de jó, akkor találkozunk, de irigy a Rám szakadékért....volt víz a patakban???

      Törlés
    3. Egy követ fújok vele ...én betiltanám őt. :)
      Ha legközelebb arra járunk, előtte jelzem. Volt benne, de nem túl sok. Egyszer szívesen felküzdeném magam, mikor határeset. Még beengednek, de másnaptól már tilos. :))

      Törlés
  2. Remélem legalább eleget pihentél. Ezen meg ne húzd fel magad, teljesen fölösleges.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Soha nem lehet eleget pihenni, míg vannak még nem látogatott várak. Márpedig vannak. Mondtam tán egyszer, mindet látni akarom a határon belül. Kívül meg ami belefér. :)
      Nem húznám, ha az első eset lenne. De nem az. Valahol, valakik nem csípik a búrám. Ehhez joguk van, nem is bánt, csak bosszant hogy vértelen a Fac...-uk! Álljanak elém! :)

      Törlés
  3. Fac -a gyerekek :) Csak hogy érezd a törődésüket.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valakik azok. Remélem a bőr is lejár a fejükről! :)

      Törlés
  4. Bosszantó, kétségtelen. De tényleg ne rontsad el a pihenésed utóéletét ezzel.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem rontom el. Csak olyan vagyok, hamar felkapom a vizet és elkezdek morogni. Ha hagynak és kifüstölöghetem magam -mint most- utána már nem is érdekel.

      Törlés
  5. Ennyire fontos a Fac-od? Én abban a korban vagyok, amikor már nem a Fac-om vezet. Persze nem akarok én példa lenni, csak úgy tűnik, hogy vakargatod, és felsebzed.
    A régi virulós Fac-od szerintem azért virágzott ki, mert belenéztél.
    Mint a kezdő arancsinálók, akiknek azt mondták, hogyha a két heti munkálódásaik között rágondolnak a medvecukorra - ide bármilyen szó jó - akkor nem válik arannyá a munkájuk.
    Te is visszanéztél, ezért aktivitást talált a Fac-od, tehát Te dörzsölted ki belőle a dzsinnt.
    /Azért a tévedés jogát fenntartom./

    VálaszTörlés