A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem.
De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

Témakörök

Természet (394) Deseda (355) Gombák (218) Horgászat (200) Úton (167) Madarak (153) Családi (135) Gasztronómia (116) Vártúrák (108) vegyes (107) F-1 (106) Gépek (100) Kvár (96) Zsömi (96) Kedvenceink (75) D.arborétum (74) Somogyban (73) Állati (71) miEz? (68) tréfás (63) virág (54) "Állati" (51) St.földön (46) +jegyzÉs? (43) Veterán (37) feljegyzÉs (37) vitriol (32) Királynő (30) Történetek (30) COVIDnapok (19) görBee (19) retro (18) Hadban (16) Pomáz (16) Három kérdés (11) Budapest (8) Bikal (7) Drótszamár (7) KérdÉs? (5) ?????? (4) Balaton (3) Finomságok (3) Plitvice (3) h s s (3) Deseda Horgászat Madarak (1) közélet (1)

2013. július 5., péntek

Pannónia

Íme Roza, itt egy Pannónia, ahogy azt egy hete ígértem. Nem vagyok annyira otthon a témában hogy teljes bizonyossággal rámondjam, ezért csak gyanítom, ez egy P10-es. Szép darab, egy ilyen jó állapotúnak manapság már szép -forintban is mérhető- értéke van.

Megint F1 hétvége, Német Nagydíj.
Az első szabadedzésen a  Mercedes csapat húzta a vezércsíkot, a többiek csak ballagtak utánuk. Már aki ballagott. A Ferrari elektromos hibával küszködött, ami miatt Alonsó biztosítéka szakadt meg. Meg az edzése.
A második szabadedzés meg most megy, ha minden igaz. Igaz. Egyelőre úgy néz ki, a gumik nem szólnak bele ebbe a hétvégébe, bírják a gyűrődést. Jelen pillanatban Red Bull- Mercedes páros az élen. meglehet mire befejezem, leírom már nem is igaz. Nem baj, ez a szép a F1-ben. Ez is! Jó versenyre számítok, mert Vettel még nem nyert hazai pályán, Alonsó meg nyílván vérszagot fogott és szeretne még közelebb kerülni riválisához, no és a trónhoz, Raikönen meg úgy gyanítom nem szeretne jobban leszakadni ha .... ha világbajnok akar lenni. Márpedig akar. Szerintem ugyan az idei évadban nem lesz, pedig én nem vagyok ellene, csípem a jégembert. Hamilton, Webber, Rosberg pedig ebben a sorrendben, szinte karnyújtásnyi távolságra van a képzeletbeli vb. dobogó harmadik fokától. Egy jól elcsípett futammal bármelyikőjük lepiszkálhatja onnét Raikönent. A finn különc, teljesítménye mellesleg mondva nem semmi, 25 futamon szerzett pontot zsinórban, annak ellenére hogy egy hete a csapata kissé eltaktikázta a bulit. Azért gondolom a Lotus szerzett vigasztalásul kis pezsgőt kiszáradt versenyzőjének.
Akkor hát lássuk, mi lesz a végén? Ki iszik a végén? Mindent bele fiúk!

6 megjegyzés:

  1. Valóban nagyon szép motor:)

    VálaszTörlés
  2. Gyönyörűen van ez is összerakva...Ilyet csak szivvel- lélekkel, és sok türelemmel
    lehet megcsinálni...A Fiam is ezzel foglalkozik,,de csak BMW veteránokkal,és kifejezetten, háború előttiekkel...E..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor a fiad igazi mesterember lehet és igazi szakértője a motoroknak. Sajnos BMW-t nem tudok mutatni, nem hoztak ki az ideire. Motorkerékpárból amúgy is alig. Azért van még egy szép veteránom! :)

      Törlés
  3. Nahát, ez igazán figyelmes dolog volt!:) KÖszönöm szépen!:) Annak ellenére, hogy sok-sok évig meg volt a bátyámnak a motorja, az idő sodrában aztán eltűnt:(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szívesen! Kár érte, most nagy érték. :)

      Törlés