A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem.
De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

Témakörök

Természet (394) Deseda (355) Gombák (218) Horgászat (200) Úton (167) Madarak (153) Családi (135) Gasztronómia (116) Vártúrák (108) vegyes (107) F-1 (106) Gépek (100) Kvár (96) Zsömi (96) Kedvenceink (75) D.arborétum (74) Somogyban (73) Állati (71) miEz? (68) tréfás (63) virág (54) "Állati" (51) St.földön (46) +jegyzÉs? (43) Veterán (37) feljegyzÉs (37) vitriol (32) Királynő (30) Történetek (30) COVIDnapok (19) görBee (19) retro (18) Hadban (16) Pomáz (16) Három kérdés (11) Budapest (8) Bikal (7) Drótszamár (7) KérdÉs? (5) ?????? (4) Balaton (3) Finomságok (3) Plitvice (3) h s s (3) Deseda Horgászat Madarak (1) közélet (1)

2018. október 6., szombat

Szuzuka

Japán Nagydíj

Két fotót találtam amelyik tetszett ma, az egyik ez a gumis, a másikon kocsit mosott a hölgy.
Nos igen! Lassan a Ferrari nekiállhat kocsikat mosatni. Legalább szépek legyenek ...
Azt hiszem, most már egész nyugodtan elkönyvelhető -fogadást nem kötnék rá, mert úriember biztosra nem fogad-, hogy a legújabb ötszörös F-1 világbajnokot úgy fogják hívni Hamilton.
Mi jöhetne ezek után közbe? Ráadásul zsinórban? Hisz a holnapi futamot is beleszámolva Vettelnek a hátralévő összeset meg kellene nyernie, ráadásul úgy, hogyha Hamilton nem "kegyeskedik" nullázni akkor a jégember legyen ötször is a második helyen.
Ez így már nem simán csak matematikai esély, hanem sorozatos szerencse. Ráadásul nem elég ötször imára borulni a szerencséért, de valakinek le kell térdelni fohászkodni az ellenfél szerencsétlenségéért is. Így már ne! Így már Vettel meg sem érdemelné!
S hogy miért maradt a gumis fotó? Mert ez az időmérő részben a szerencsétlen gumiválasztáson ment el. Részben meg Vettel hibáján. De Ha nincs a rossz gumiválasztás akkor Vettel nincs akkora kényszer alatt, nem kell neki mindenáron vágtatni. Ezt elsősorban megint csak az istálló cseszte el. Tényleg! Kinek jött az a remek ötlete, hogy átmeneti esőgumin küldje a versenyzőket száraz pályára? Ráadásul úgy, hogy láthatták, mindenki szárazra való gumikkal ment ki! Tényleg úgy tűnik most már, hogy a sorozatos rossz döntéseknek köszönhetően Vettelt a saját istállója fosztja meg a világbajnoki címtől, de az esélyes küzdelemtől mindenképp!
Ha holnap Hamilton behúzza a győzelmet, akkor a Mercedesnek már csak egy komoly gondja marad a hátralévő négy futamra. Mégpedig az, miként adják vissza Bottasnak a győzelmet, amitől az évadban legalább egyszer megfosztották, mégpedig az Orosz Nagydíjon.

1 megjegyzés: