A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem.
De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

Témakörök

Természet (392) Deseda (354) Gombák (217) Horgászat (199) Úton (167) Madarak (153) Családi (135) Gasztronómia (116) Vártúrák (108) vegyes (107) F-1 (106) Gépek (100) Kvár (96) Zsömi (96) Kedvenceink (75) D.arborétum (74) Somogyban (73) Állati (71) miEz? (68) tréfás (63) virág (54) "Állati" (51) St.földön (46) +jegyzÉs? (43) Veterán (37) feljegyzÉs (37) vitriol (32) Királynő (30) Történetek (30) COVIDnapok (19) görBee (19) retro (18) Hadban (16) Pomáz (14) Három kérdés (11) Budapest (8) Bikal (7) Drótszamár (7) KérdÉs? (5) ?????? (4) Balaton (3) Finomságok (3) Plitvice (3) h s s (3) Deseda Horgászat Madarak (1) közélet (1)

2011. október 8., szombat

Eltolódva

Tegnap beszélgettem egy jót, egy régi jó baráttal. Na jó! Nővel. Igen, mert van nőből lévő barátom is. De nem ez a lényeg. A lényeg amit kérdezett. Miért tolódott el ez a blog ennyire a természet irányába? Tényleg. Miért?
Igazában véve nem is tudom. Nem kellett volna?  Kritikusom azt mondta, neki hiányoznak azok a napi életet felemlegető, vagy érintő jegyzetek, amiket írtam az elején. Kicsit pikírten, néha tréfásan, ókor gunyorosan. Igaza lehet. Sőt biztosan igaza is van, hisz olvasó és hiányolja azt mit kedvelt. Őszinte legyek? Én is.

No, de itt van végre a F-1 hétvége és izgalommal telve várjuk a világbajnok avatást. Kevés a kétség, de a pakliban minden benne van. Talán az a legkevésbé, hogy ne Vettel lenne az idei évad világbajnoka.
De matematikailag még benne van. Erre a hétvégére nagyobb eséllyel, mert ez mégis csak technikai sport és elég egy ballépés -mindegy kitől- és máris nem fejezi be a futamot. Az időmérő nem ezt mutatta.
Mint már a múltkoriakban jó előre jeleztem, az archívum kiürült, így versenygépeket a továbbiakban nem mutathatok.
A "felhívásra" kevés csinos hölgy jelentkezett, így hát ők sem emelik majd az amúgy sem túl népszerű rovat fényét. Nahát ez van! Azért a hátralévő pár futamot még kihúzom valahogy.
Kívánok hát minden kedves érdeklődőnek és sportkedvelőnek kellemes hétvégét, versenyhétvégét és jó szórakozást. Kevés chipset, meg cukrozott kólát a futam alatt. Viszi az adód!
.

12 megjegyzés:

  1. Kedves, MJ, tudhatod, a barát(nő) már csak ilyen. Először tetszik neki, aztán már nem olyan nagyon. Kis, kedves orrfintorgatás, és akkor... máris F-1. Na ugye!
    Különben miért is ne járnánk a kedves barátnőnk kedvében? A K-1 et nem kedveli? Az is lesz a hét végén. :-)
    Üdv!

    VálaszTörlés
  2. Én nem olvastam az elejétől s időm sincs visszanézni, így csak az utóbbi 3-4 hó eseményeit ismerem. Várom milyen volt a régi éned, ha visszatér, de nekem ez is tetszik!

    VálaszTörlés
  3. Szerencsére a jelleme nem változott,(mint oly sok embernek megdöbbentő módon manapság)csak az érdeklődése fordult más irányba.Régebben sokat dunnyogott, piszkálódott, bökölődött.Rendkívül szórakoztató módon.Ne aggódjatok, nincs nagy gond, még mindig ez a család jut eszembe elsőként ha a barátok szót kimondom. Nahát hajrá!

    VálaszTörlés
  4. - Nem kedveli a F-1-et sem. Nem azért írtam. :)
    - Köszönet a tetszésnyilvánításért. :) Ebbe a blogba már nem hozom vissza. Egy másikba.
    - Ez felér egy kitüntetéssel!
    Szívből köszönöm neked!

    VálaszTörlés
  5. Ha nem erőlteted,jut a természetből is, és az egyebekből is téma a blogodba. Én nem aggódnék. Olyan ez, mint a szalonnás tojás. Néha nagyon jól esik, de ha almaszezon van, akkor a rétesalmából is tudom degeszre tömni a pocakom. Télen pedig a hölgyek kezében is gyakoribb a banán.
    Ha jó a természeted, sétálunk Veled. Ha nem, elmaradunk.

    VálaszTörlés
  6. Nekem tetszik nagyon a blogod, igaz nem irok mindig ami nem igazán jó :( , de itt vagyok és olvaslak. Én nem bánom ,hogy a természet irányába mentél, de szeretem a F1-et és a meccset is:), de köszönet a sok természet képért amit feltettél nekünk ( nekem főleg a kutyás képek ) :))

    VálaszTörlés
  7. Szia,szerintem nincs evvel semmi baj,én személy szerint szívesebben olvasom ami a természettel kapcsolatos,mint (ki-kivel,hol mikor stb...)a pletykákat.

    VálaszTörlés
  8. - Én sem aggódok. :) Remélem nem szökni készülsz? :)
    - Köszönöm szépen. Már én sem írok mindig, egyszerűen képtelenség idővel győzni. :)
    - Én is így vagyok ezzel. Köszönetem. :)

    VálaszTörlés
  9. Nem arra a banánra gondoltam. Az én (szoknya)vadászati engedélyemet már bevonták. A szakértő 'alkalmatlan' pecsétet nyomott az okiratra.

    VálaszTörlés
  10. Én pedig kifejezetten a természetért rajongok, úgy hogy örülök az ezzel kapcsolatos írásaidnak és fotóidnak...
    Sokkal érdekesebb, mint azt hallgatni, kit öltek meg kit raboltak ki és hányan haltam meg balesetben.

    VálaszTörlés
  11. Érdekes a bejegyzés és a különböző hozzászólások is, ki a változatosságra vágyik , ki az állandóságra....S aki keres talál nálad kedvére valót.

    VálaszTörlés
  12. - Enyém is bevonásra került. :)
    - Kedves Magdi! Megint csak egyetértünk. :)
    - Nagyon bízom benne hogy találnak és neked meg nagyon köszönöm.

    VálaszTörlés