A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem.
De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

Témakörök

Természet (329) Deseda (223) Gombák (147) Úton (143) Családi (123) Madarak (122) Horgászat (117) Vártúrák (104) Gasztronómia (100) vegyes (97) Gépek (96) Zsömi (87) F-1 (80) Kedvenceink (74) Kvár (68) miEz? (61) Somogyban (57) tréfás (56) D.arborétum (55) "Állati" (47) Állati (47) virág (46) St.földön (45) +jegyzÉs? (43) Veterán (36) feljegyzÉs (35) Királynő (30) vitriol (30) Történetek (28) görBee (19) Hadban (15) retro (13) Három kérdés (11) Bikal (7) Drótszamár (7) KérdÉs? (5) ?????? (3) Finomságok (3) Plitvice (3) h s s (3) Balaton (2)

2014. jan. 29.

"Már hó takará el a .."

"De látod amottan a téli világot?
Már hó takará el a bérci tetőt."

Kaposvárt és környékét biztosan betakarta a hó. Ma reggel újra havazással indult a nap, friss paplan
-tán 3-4 centi- esett a régire.

Igazi szép télies látvány. Ámbár az is igaz, el kell a várost hagyni a szépségért. El kell, mert ami a városon túl szép, az bévül sok bosszúságot okoz.

Részletekkel nem untatok, de jogosak a kritikák, tán elvárható lett volna kicsit nagyobb gondosság, erőfeszítés a járhatóság érdekében. Túl sok helyütt esett ez a friss hó a pénteki összetúrt, összefagyott régire.

A téli, havas természet gyönyörű! Érdemes volt pár kép erejéig elbarangolni a "falakon" kívülre.A látványáért is és azért is, mert ha az időjárás viselt dolgai ekképp állandósulnak, akkor az idei éven már több havasan télies nap nem lesz, legközelebb csak esztendővel.

6 megjegyzés:

 1. Szép képeket készítettél, érdemes volt elmenni a városból, nálunk is szép hótakaró van, de itt is a szép téli képért ki kell menni a falun túlra, ami most nekem gondot okoz, így gyönyörködök a Te képeidbe.

  VálaszTörlés
 2. Azért ne vegyél rá mérget Józsi ! Nem ette meg a kutya a telet !

  VálaszTörlés
 3. Józsi, kérlek kukkants be hozzám !!!

  VálaszTörlés
 4. Hó, és fák így szép, még akkor is, ha nem nagyon rajongok a télért. Nálunk is van egy kevés, de ma gyönyörűen sütött a nap, és meg mernék esküdni, hogy tavasz illata volt a levegőnek. Viszont az előttem szólónak még igaza lehet!

  VálaszTörlés
 5. Nagyon szeretem a fotóid nézegetni:) Gyönyörűek lettek ezek is!

  VálaszTörlés
 6. Még vissza van egy album összeállítása sok téli képpel. Mire elkészülök vele, talán mégiscsak megeszi a kutya a telet. Köszönet hogy itt jártatok! :)

  VálaszTörlés