A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem.
De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

Témakörök

Természet (391) Deseda (354) Gombák (217) Horgászat (199) Úton (167) Madarak (153) Családi (135) Gasztronómia (116) Vártúrák (108) vegyes (107) F-1 (106) Gépek (100) Kvár (96) Zsömi (96) Kedvenceink (75) D.arborétum (74) Somogyban (73) Állati (71) miEz? (68) tréfás (63) virág (54) "Állati" (51) St.földön (46) +jegyzÉs? (43) Veterán (37) feljegyzÉs (37) vitriol (32) Királynő (30) Történetek (30) COVIDnapok (19) görBee (19) retro (18) Hadban (16) Pomáz (14) Három kérdés (11) Budapest (8) Bikal (7) Drótszamár (7) KérdÉs? (5) ?????? (4) Balaton (3) Finomságok (3) Plitvice (3) h s s (3) Deseda Horgászat Madarak (1) közélet (1)

2014. február 5., szerda

Felhívás ...

Nem, nem! Nem keringőre. Játékra.
Szerencsémre, mert nem is tudok keringőzni.
Hopp! Már el is árultam magamról egyet. Ez a játék lényege. Elárulni hét dolgot magunkról a blogtársaknak. Egy alkalommal már eljutott hozzám ez a játék. akkor is részt vettem benne, most is. Hogy mit árultam el akkor?
Hát tudom én?

- Feledékeny vagyok.
- Mióta?
- Mit mióta?
Különben meg nem. Nagyon is jó az emlékező képességem, csak a memóriám nem. Azért így, mert amire akarok, ami érdekel arra örökké fogok emlékezni -ha másképp nem rendeltetik- amúgy meg nemigen. Vallom is, a feleslegesnek ítélt dolgokat nem kell megjegyezni mert a tárhely kapacitása véges. Nem lenne az, ha tudnánk felnyitni és használni.
Már megint kalandozok. Hiába, magyar vagyok. Tényleg! Annak ellenére hogy ... Na, ennek nem itt a helye! Amott a másik oldalon.
Azért beszélek ennyit félre, mert azon próbálok a memóriapanel háttér kapacitásával dolgozni, hogy még eddig mit is nem árultam el magamról, az itt tett 1287. és a mindösszesen 1651. bejegyzésem során?
Aj, aj! Ha már a kesztyű rám lett vetve és én felvettem, akkor essék szó a megrendelőkről.
Előszörre Panni hívott táncba, majd Zsuzsanna és ha nem is a hétben, de a pluszban Attila. Kattintsatok neveikre, olvassatok náluk is és a szabályrendszerrel -amit én persze figyelmen kívül hagyok- is tisztába kerültök, valamint egy olyan mottónak is nevezhető gondolatsorral, amit Attila fogalmazott meg kiválóan és Zsuzsa is felidézte.
Mert egyetért vele, mint én is.
Nos kérem tisztelettel! Ami bizonyosan nem került szóba általam és rólam.
Magasságom kissé csekély, 179 centiméter, súlyom viszont nem csekély, 92 kilogramm. Mentségemre legyen mondva, ebéd után.
A magasságomra nincs mentségem.
Szemem színe barna, ezért aztán nem tudok olyan hideg, rezzenéstelen kék szemekkel nézni mint a kedvenc western hőseim, vagy mint akiktől a lányok őrülnek meg és dőlnek ... Ez utóbbi dőléseknek, még első feleségem is akadálya, ki nem engedélyez semmiféle dülöngélést és a második feleség létének sem híve. Én sem! Mi már csak így voltunk, vagyunk, maradunk.
Apropó dőlés! Nem iszok, pontosabban csak alkalmi ivó vagyok. Akkor viszont kedvelem a jóféle gyümölcspárlatot és a seritalt. Mértékkel. Nem vödör a mérték! Kinek van pénze manapság egy vödör pálinkára, meg még a detoxra is? A szalonspicc, eme jeles alkalmakkor belefér. Van egy kedves barátom, velük úgy nagyjából havonta összeülünk családilag egyikünknél, megvitatjuk a vitatni valókat és előre megfontolt szándékkal, de nem aljas indokból, elkövetünk pár kupicát, flaskát.
Nem dohányzok. Már nem! Szívtam eleget, elég sokáig! ... Igen! Most a cigiről beszélek! De amúgy is. Szóval a cigit letettem párszor, de végleg az első infarktusom után. (Csak azért első, mert még lehet, de az már nem a cigi miatt lesz.) Azóta nem gyújtottam rá, a szomszédra sem a pajtát és jól vagyok.
Ha egyszer rám szakadna az OTP -nem mindig másra-, akkor első utam a Machu Picchu-ra vezetne. Na jó, igazatok van! A második.
Előszörre felvenném a lóvét.
Megvolt a hét? Szerintem meg. De ha nem, akkor elfogadok reklamációt!

10 megjegyzés:

  1. Én még olvastam volna!:-))) De jó volt!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ennek igazán örülök! :) Pláne! :)
      Nem rossz játék ez, s meglehet a most "lenyelt labdát" egyszer csak továbbpasszolom s én is felkérek hetet. :)

      Törlés
  2. Ide is azt írnám, mint máshová. Úgyhogy, ha van kedved lapozz át, és olvasd el még egyszer. A humorod nálam, már régen: oké!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lapozok, lapozok! Csak az nem olyan egyszerű! Mert innét lépni kell (ki), amott meg lépni kell (be).
      Az jó! Néha én is azzal hízelkedek magamnak hogy van humorérzékem is meg humorom is. ... Aztán kiröhögöm magam.

      Törlés
  3. Mindig bolondozol, mint egy Bohóc ! De szeretem. :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az még mindig jobb, mintha mindig bohóckodnék akár egy bolond. Igazán örülök, és köszönöm! :)

      Törlés
  4. Ez most nagyon kedves irás volt és jót mosolyogtam olvasás közben. Majdnem azt irtam, hogy alvás közben. Tenném, ha lehetne - az alvást, de még csak de. 10 óra van. Nem tehetek róla, de borzasztó fáradt vagyok.( Az éjszaka volt túl rövid.:-) MOst viszont már nincs is szükségem KV-ra, mert felébredtem a mosolygásban. Köszönöm neked. Én sem számoltam, hogy meg van-e a hét....de szivesen olvastam volna még tovább.:-)))

    Kivánok csodaszép napot sok napsütéssel. ( Magamnak is, mert itt köd van és nem süt a napocska sem...)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! Ááááh! Olyan nincs, hogy egy kávé még ne menne el! Nagy kávéívó vagyok, látod ezt ki is felejtettem a felsorolásból. (Ez a +1)
      Kívánságod nekem bejött, itt szinte egész nap sütött, szikrázott a még meglévő hó és olvadt. Fogyott belőle ma tetemes mennyiség, hisz kora délutánra már tíz fokig felszaladt a hőmérő. Remélem felétek is felszívta a ködöt! :)

      Törlés
  5. Csodaszép a fotó:) Örömmel olvastam a beszámolódat!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon köszönöm, s külön köszönet a látogatásért! :)

      Törlés