A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem.
De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

Témakörök

Természet (392) Deseda (354) Gombák (217) Horgászat (199) Úton (167) Madarak (153) Családi (135) Gasztronómia (116) Vártúrák (108) vegyes (107) F-1 (106) Gépek (100) Kvár (96) Zsömi (96) Kedvenceink (75) D.arborétum (74) Somogyban (73) Állati (71) miEz? (68) tréfás (63) virág (54) "Állati" (51) St.földön (46) +jegyzÉs? (43) Veterán (37) feljegyzÉs (37) vitriol (32) Királynő (30) Történetek (30) COVIDnapok (19) görBee (19) retro (18) Hadban (16) Pomáz (14) Három kérdés (11) Budapest (8) Bikal (7) Drótszamár (7) KérdÉs? (5) ?????? (4) Balaton (3) Finomságok (3) Plitvice (3) h s s (3) Deseda Horgászat Madarak (1) közélet (1)

2015. május 25., hétfő

Rajongók

F-1 kedvelők. Schumacher kedvelők. Mindketten. Egyik a képen látható ifjú hölgy, a másik meg én.
Schumiról biztató híreket adott közzé menedzsere:

"- Továbbra is örömmel jelenthetem, hogy Michael Schumacher állapota javul, természetesen a javulás olyan mértékű, amennyire ezt a súlyos fejsérülése lehetővé teszi - mondta, hozzátéve, hogy hosszú út áll még előtte." (Sabine Kehm)

Sokan örülnek az efféle pozitív kicsengésű nyilatkozatnak, sokan meg magyarázzák. Félremagyarázzák, belemagyaráznak, bele és mögé látnak dolgokat. Én (mi) megelégszünk egyelőre a bozitív kicsengéssel s szorítunk Schuminak, mert megérdemli!
Nem olyan ember volt, s nem olyan életet élt aktív korában, hogy ne érdemelné meg az együttérzést és a szurkolást harcához!

Monacói Nagydíj. Nem mondom, hogy Vettel nem érdemelte meg az ezüstöt, azt sem hogy Rosberg nem érdemelte meg az aranyat -bár kevésbé mint Vettel-, de azt mondom, Hamilton nem a bronzot érdemelte.
El kell ismerni Rosberg is nagyon sportszerűen nyilatkozott a történtekről.
Nem csak én, de fent nevezettek sem igen értik a történésekhez vezető döntés miértjét. Elfogadják. Nehezen magyarázható hiba fosztotta meg Hamiltont a győzelemtől. Ezt nem lehet a szokásos kézlegyintéssel -ó, hát ez technikai sport- elintézni! Azt  gondolom, sokat kell majd Hamiltonnal ahhoz beszélgetni, míg meggyőzik arról, hogy nem megfosztották a győzelemtől, hanem elbaltázták neki.

2 megjegyzés:

  1. Én is olvastam azt a nyilatkozatot Schumacherről... Megérdemelné, hogy tudja még élvezni az életet.

    VálaszTörlés
  2. Schuminak nagyon drukkolok,hogy felépüljön. Amikor még versenyzett szinte minden futamot megnéztem,olyannyira,hogy voltam kint a pályán is mert szerettem volna közelről látni sajnos csak a kocsit sikerült de így is nagy élmény volt. :)

    VálaszTörlés