A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem.
De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

Témakörök

Természet (339) Deseda (252) Úton (158) Gombák (154) Horgászat (137) Madarak (132) Családi (128) Gasztronómia (104) Vártúrák (104) vegyes (100) F-1 (99) Gépek (98) Zsömi (93) Kedvenceink (75) Kvár (75) miEz? (65) Somogyban (60) D.arborétum (58) tréfás (58) Állati (53) virág (48) "Állati" (47) St.földön (45) +jegyzÉs? (43) Veterán (36) feljegyzÉs (35) vitriol (31) Királynő (30) Történetek (28) görBee (19) Hadban (16) retro (15) Három kérdés (11) Bikal (7) Drótszamár (7) KérdÉs? (5) ?????? (3) Finomságok (3) Plitvice (3) h s s (3) Balaton (2)

2017. máj. 19.

Bajtársi találkozó

Bajtársi találkozót tartottunk ma. Sok-sok év után, újra a volt laktanyánk kerítésén belülre kerültem, kerültünk, mi a hajdan volt légvédelmiek. Mi, a valamikori Légvédelmi vezetési Század dolgozói és a valamikori hadosztály Légvédelmi Főnökség dolgozói.
Tizenhárman találkoztunk ma. Még mondja ezek után bárki is, hogy a tizenhármas szám az nem szerencsés!

Tizenhárman. Kicsinek tűnik ez a szám, de tudni kell, a század nem volt nagy létszámú erő, csak erő! Néhányan most nem tudtak eljönni, néhányan már nem jöhettek és nem is fognak ebben az életben!
Előttük is tisztelegtünk!
Skoda László őrnagy (†) Berta István százados (†) Link Gábor százados (†) Pordán Jenő zászlós (†) Molos Sándor zászlós (†) Radó György törzsőrmester (†)

A bajtársi találkozó apropóját az adta, hogy újra avassuk a Jedlik Ányos Légvédelmi vezetési Század emléktábláját és hát, hogy ennek ürügyén találkozzunk végre, beszélgessünk egy jót.
A helyszínt, a zenekari aláfestést és az ebédet a Boconádi Szabó József Logisztikai Ezred biztosította.
Köszönet érte az ezred parancsnokának, s mindazoknak kiknek velünk, miattunk feladata akadt.
Mi, tizenhárman, abban is egyetértettünk, hogy legközelebb jövő év májusában, s utána is, minden év májusának utolsó előtti pénteki napján meghirdetjük a találkozót, közel a Magyar Honvédelem Napjához. Épp úgy, mint most.
Közülünk, ki tud jön, ki most nem tudott, reméljük akkor majd jönni tud, kit még keresünk, mert elsodorta az élet, reméljük akkorra megkerül.

2 megjegyzés: