A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem.
De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

Témakörök

Természet (330) Deseda (231) Gombák (148) Úton (144) Madarak (125) Családi (124) Horgászat (119) Vártúrák (104) Gasztronómia (102) Gépek (98) vegyes (97) Zsömi (92) F-1 (84) Kedvenceink (74) Kvár (69) miEz? (61) Somogyban (57) tréfás (56) D.arborétum (55) Állati (49) "Állati" (47) virág (47) St.földön (45) +jegyzÉs? (43) Veterán (36) feljegyzÉs (35) Királynő (30) vitriol (30) Történetek (28) görBee (19) Hadban (15) retro (13) Három kérdés (11) Bikal (7) Drótszamár (7) KérdÉs? (5) ?????? (3) Finomságok (3) Plitvice (3) h s s (3) Balaton (2)

2011. máj. 8.

Forma-1

Jön a Török Nagydíj! Isztambul.
Sebastian Vettel kezd a mezőny "fenegyereke" lenni. Azért négyből négy időmérőt megnyerni, hát nem semmi! Ráadásként a tegnapit fölényesen, minden különösebb gond, erőlködés nélkül hozta a címvédő.
Meglepetésnek sem volt híja az eddig eltelt verseny hétvége. Schumacher edzésen villant egy nagyot, bár az időmérőn kicsit kiesett a ritmusból.
Viszont Rosberg beparkolt a harmadik rajtkockába, ami igen biztató a Mercedes istállótól. Versenykörülmények közt remélhetőleg a "nagy öreg" is elkapja a fonalat és ismét villant párat. A Mercedes előretörése és a McLaren eddigi teljesítménye eléggé lehangolóan hathat a Ferrari istállóra. Ha ez a felállás tartós lesz, akkor az élbojban álló négy Mercedes motor már eléggé hangosan tud visítani a rajtnál.
Alonso zsenialitása még eléggé előkelő helyekre mozgatja a piros masinát, de Massa sajnos a balesete óta nem igazán versenyképes a másik paripával.
Nos lassan indulok, rácsatlakozok a csatornára és élvezem a közvetítést. Izgalmasnak ígérkező futam lesz szerintem. Kívánok minden sportkedvelő megszállottnak jó szórakozást, izgalmakat az elkövetkező órákra.
Erre a hétvégére és Nagydíjra ajánlom ezt a csodaszép, "aranyosba" öltöztetett veteránt.

2 megjegyzés:

  1. Nálunk Apu nézi rendszeresen. Hosszú évekig én is követtem, most kevésbé. Még az is meglepett, hogy Törökország is rendez nagydíjat. Ennyire el vagyok maradva. De teljesen megértem a megszállottságod!

    VálaszTörlés
  2. Talán megszállott nem vagyok, de nagyon szeretem nézni. Főleg mostanság, mert kicsit mozgalmasabb lett.

    VálaszTörlés