A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem.
De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

Témakörök

Természet (329) Deseda (222) Gombák (147) Úton (143) Családi (122) Madarak (121) Horgászat (117) Vártúrák (104) Gasztronómia (100) vegyes (97) Gépek (96) Zsömi (87) F-1 (80) Kedvenceink (74) Kvár (68) miEz? (61) Somogyban (57) tréfás (56) D.arborétum (55) Állati (47) "Állati" (46) virág (46) St.földön (45) +jegyzÉs? (43) Veterán (36) feljegyzÉs (35) Királynő (30) vitriol (30) Történetek (28) görBee (19) Hadban (15) retro (13) Három kérdés (11) Bikal (7) Drótszamár (7) KérdÉs? (5) ?????? (3) Finomságok (3) Plitvice (3) h s s (3) Balaton (2)

2012. máj. 22.

Színek

Helyszín, a híres Hármashatár-hegy. Pontosabban annak egyik oldala.
 A völgyben a reptér, a tetőről pedig a siklók vetették neki magukat és színes kupoláikat a szélnek. Akkor, ott -mikor a képek készültek- nem volt a szélnek ereje, a hegy fölé dobni a siklókat.

Itt, a második képen látszik a piros ernyős, amint már összeszedte a selymet. Nincs ok az izgalomra, a sárga nem esett rá.
Távolról lőtt fotók, szabad kézből.
Nem is számoltam velük. Most, hogy újra a "kezembe" kerültek megtetszettek a színes siklóernyők a zöld háttérrel.
Kis "simítás" és ez lett a végeredmény. Képileg.

Mindig is vallottam, hirdettem én is, hogy nincs biztonságosabb dolog a repülésnél. Még soha nem hallottam olyan esetről, amiben arról számoltak volna be a híradások, hogy egy repülő tárgy, eszköz, alkalmarosság fent maradt volna a légtérben. Ok. Hülyéskedés bezárva!
.

9 megjegyzés:

 1. Nem is Te lennél, ha nem fűszerezed meg a végét egy kis humorral. A képek szépek, és azt gondolom, hogy a bátrak sportja ez! Szép lehet a világ fentről, azért én nem lennék a helyükben!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem lehetek mindig csak sótlan. :)
   No igen. Ilyen ernyővel nem. Ezt kormányozni is kell és gyors. Van olyan, amelyik lassan, egyenletesen süllyed. Tudja a manó. Lehet hagynám magam rábeszélni. Majd ugrok száz fölött. Akkor rekorder is leszek. :)

   Törlés
 2. Nálunk is gyakran látni ilyet az Eged hegy lábánál, én azért kipróbálnám!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ott sem tudnak felszállni? :))
   Ezt az ernyőt? Nono! Előbb kiképzés. :)

   Törlés
 3. Azért a jegenyék mesélhetnének!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az sem könnyű. Lemászni. Törékeny. :)

   Törlés
 4. Mindig irigykedve figyelem micsoda apró csodákat tudsz lefotózni. Hihetetlenül szép és kalandos helyen élsz. Remélem egyszer nekem is sikerült hasonló helyen házat vennem. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Bizony! Ez Magyarország! Elég kalandos hely. :))

   Törlés
 5. Tőled mindig mosollyal távozik az ember:)

  VálaszTörlés