A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem.
De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

Témakörök

Természet (329) Deseda (224) Gombák (147) Úton (143) Családi (123) Madarak (123) Horgászat (117) Vártúrák (104) Gasztronómia (100) vegyes (97) Gépek (96) Zsömi (87) F-1 (80) Kedvenceink (74) Kvár (68) miEz? (61) Somogyban (57) tréfás (56) D.arborétum (55) "Állati" (47) Állati (47) virág (46) St.földön (45) +jegyzÉs? (43) Veterán (36) feljegyzÉs (35) Királynő (30) vitriol (30) Történetek (28) görBee (19) Hadban (15) retro (13) Három kérdés (11) Bikal (7) Drótszamár (7) KérdÉs? (5) ?????? (3) Finomságok (3) Plitvice (3) h s s (3) Balaton (2)

2013. okt. 26.

Bogár

Íme a bogarasoknak egy csinos bogár. Eléggé bogaras vagyok jómagam is, csak én más tekintetben.
De most nem ezért jöttem. F-1!
Jó rég írtam róla. Ennek oka, hogy általában nem látom az élő időmérőt, futamokat, csak az éjszakai ismétlést.
Most kivétel. Épp megy az időmérő, de  a holnapi futamot megint nem élőben, csak az ismétléskor fogom nézni. Ott lebeg a kérdés ...
Világbajnok lesz holnap Vettel, avagy nem? Nos a helyzet az, engem ez nem nagyon izgat. Idén az lesz. Negyedszer. Igen nagy eséllyel holnap, hisz a német az idén még csak egyszer nullázott és a többi 14 futamon egyszer sem végzett a negyedik helynél hátrébb. Kilencszer nyert, egyszer második kétszer harmadik és kétszer negyedik. Márpedig minimális az esélye annak, hogy Vettel épp most csússzon hátrébb,avagy nullázzon. De a pakliban bent van. És akkor? Ha úgy lesz, akkor nem holnap, majd legközelebb.
Az időmérő azonban most épp nem ezt mutatja. Megy ugyan a lágy, közepes gumicsata, de a német toronymagasan vezeti az időmérőt. Egyelőre.
És ha ne nyeri meg? Holnap ott a futam. Olvastam olyan vélekedést, hogy Vettel a hátralévő négy futamot megnyeri. Na az csúcs lesz!
Már persze ha úgy lesz. Van esély rá. Mint ahogy arra is, Vettel a három megnyert indiai időmérő után háromszor nyer Indiai Nagydíjat méghozzá úgy, hogy mindhárom verseny minden körében ő hasít az élen.
Az aztán pályacsúcs lesz!
Kellemes hétvégét, kellemes időtöltést kívánok mindenkinek!

2 megjegyzés:

  1. Bogárból indultál és F1 lett a vége. Én most éppen veteránautókat néztem az ablakból. Még egy jó meleg októberi hétvégét kívánok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hisz mondtam, bogaras vagyok. :) Nektek is! :)

      Törlés