A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem.
De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

Témakörök

Természet (392) Deseda (354) Gombák (217) Horgászat (199) Úton (167) Madarak (153) Családi (135) Gasztronómia (116) Vártúrák (108) vegyes (107) F-1 (106) Gépek (100) Kvár (96) Zsömi (96) Kedvenceink (75) D.arborétum (74) Somogyban (73) Állati (71) miEz? (68) tréfás (63) virág (54) "Állati" (51) St.földön (46) +jegyzÉs? (43) Veterán (37) feljegyzÉs (37) vitriol (32) Királynő (30) Történetek (30) COVIDnapok (19) görBee (19) retro (18) Hadban (16) Pomáz (14) Három kérdés (11) Budapest (8) Bikal (7) Drótszamár (7) KérdÉs? (5) ?????? (4) Balaton (3) Finomságok (3) Plitvice (3) h s s (3) Deseda Horgászat Madarak (1) közélet (1)

2014. január 3., péntek

Sok szerencsét Michael!

Nem tudom. Nem tudom, hogy egy ilyen szerencse patkó mit ér?
Hatásában mérve mit ér?
Vagy nem vagyok annyira babonás, vagy nem vagyok eléggé hívő, de nem tudom. Ha biztosra venném a pozitív hatását, hát elküldeném neked Michael!

Elküldeném, mert neked most nagyobb szükséged van rá mint nekem és nagyobb mint valaha is volt.
Elküldeném, mert ez vitathatatlanul egy szerencse patkó!
Ha nem az volna, elő sem kerülhetett volna és nálam sem lehetne!
Vélhetőleg akkor vesztette el egy ló -meglehet épp 1969-ben-, mikor még a Deseda völgye száraz volt, majd 1974 óta a víz rejtette, süppedt a mély iszapba. Könnyen megeshet, épp annyi éve verték e vasat, mint mennyit most te számlálsz bajnok! Tán negyven évnél is több kallódás és ebből tán harminc évnél is több vízi lét átvészeltével került horogra.
Megvékonyította vasát az a sok esztendő!
Szó szerint horogra akadt, az egyik patkószeg nyíláson bújt át a szakállas.
Mi ez ha nem szerencse?
Adott egy 8 km hosszú és 26 km parttal rendelkező tó, ahol a 245 ha-nyi terület megtart 8,2 millió m3 vizet, melyben megbúvik egy férfitenyérnyi vas, rajta egy gyufafejnyi lyukkal .... és azon bebúvik a tű!
Ha működik a patkó, akkor tán így távolról ajánlva is működik! Neked ajánlom hát Michael! Hozzon születésnapodon neked is szerencsét!
Kemény anyagból gyúrták ezt a szerencsepatkót is, téged is Michael!

5 megjegyzés:

  1. De jó is lenne, ha a szerencsepatkó segítene, meg az a számtalan gondolat, ami feléje áramlik. Éljen tovább emberi életet! Nagy kár lenne érte.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon megható, amit írtál, én csak annyit tennék hozzá, hogy csatlakozom a kívánságodhoz! Bárcsak minden jóra fordulna, és visszakapná az életét, megérdemelné.

    VálaszTörlés
  3. Remélem nem csak annyi az esélye az élethez, mint ebbe a patkóba botlani abban a 8,2 millió köbméter vízben.
    Engem sosem érdekelt a forma 1. De arra felfigyeltem, amikor a csúcson volt és visszalépett. Kevés ember képes erre...

    VálaszTörlés
  4. Köszönet hogy itt jártatok, s hogy egyetértetek velem, s hogy ennek nyomát is hagytátok!
    Újabb hét nap telt el, s helyzete változatlan. Az idő telik, a remény a teljes felépülésre fogy. Lassan abba az idősávba ér, amikor már az orvosok mellé kis csoda is kell!

    VálaszTörlés