A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem.
De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

Témakörök

Természet (392) Deseda (354) Gombák (217) Horgászat (199) Úton (167) Madarak (153) Családi (135) Gasztronómia (116) Vártúrák (108) vegyes (107) F-1 (106) Gépek (100) Kvár (96) Zsömi (96) Kedvenceink (75) D.arborétum (74) Somogyban (73) Állati (71) miEz? (68) tréfás (63) virág (54) "Állati" (51) St.földön (46) +jegyzÉs? (43) Veterán (37) feljegyzÉs (37) vitriol (32) Királynő (30) Történetek (30) COVIDnapok (19) görBee (19) retro (18) Hadban (16) Pomáz (14) Három kérdés (11) Budapest (8) Bikal (7) Drótszamár (7) KérdÉs? (5) ?????? (4) Balaton (3) Finomságok (3) Plitvice (3) h s s (3) Deseda Horgászat Madarak (1) közélet (1)

2015. március 16., hétfő

Napfürdő

Idén az első közös csónaktúránk. Gyönyörűen sütött a nap, de melegéből sokat elvitt a szél. Előszörre beültünk középre, pont a szélcsatornába.
Úgy két órát játszottuk a dióhéjat majd odébbálltunk. Kikötöttünk partközelre, kicsit szélárnyékra.
Zsöminek persze tökmindegy, nem bír tengeribeteg lenni. Élvezte a napfürdőt, a zajongó kacsákat, a vízen hánykolódó gubacsot, egyszóval mindent. Kissé sem csodálkozom rajta, hosszúra nyúlt a  téli szünete. Láttam a vágyakozást a szemében valahányszor nélküle mentem, de hát hideg időben már nem viszem a vízre. Mint ahogy a nyári nagy kánikulákban sem.
A fogott keszegek már csak bónusz a mai napunkhoz.

9 megjegyzés:

  1. Oh, te jó ég, sárgulok...:) Jó volt ezt olvasni a reggeli kávé mellett, elszöszmötöltem a gondolattal, hogy de jó is lenne...Mire kidugtam az orrom a teraszajtón és beáramlott a kora reggeli hideg :) Felébredtem. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kávé! Esti kávé mellett válaszolok. No igen. Reggelente meglepően hideg van. Tegnap is, ma is jeget húztam le a szélvédőről reggel hétkor. Tényleg jó ébresztőnek. :)

      Törlés
  2. Akkor ezek szerint megkezdődött... Ez már tavasznak is nevezhető:)
    Járjatok szerencsével Zsömivel!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tavaszodik, tavaszodik, csak lassan. Nem baj. Kivárjuk. A halban mérhető szerencse várat magára. De nem baj. Azt is kivárjuk. :)

      Törlés
  3. Kacsát nem fogtál? Kiadósabb, mint néhány keszeg. ráadásul ha a kacsazsírban sütöd ki a halat, sokkal finomabb. :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az már biztos, kiadósabb lenne. Ha lenne. Hm. Még nem próbáltam kacsazsírban kisütni. Nem is tűnik rossz ötletnek. :)

      Törlés
  4. Zsömi egy gyönyörűség :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megmondtam neki! :) Nem esett nehezemre, szerintem is az. Csak hát nagyon megfehéredett a pofija. Már nem tudja letagadni a korát. :)

      Törlés
  5. Ennek a Zsöminek nagyon jó dolga van :) Többet kirándul, mint én!
    Irigylésre méltó kutyuska :)

    VálaszTörlés