A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem.
De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

Témakörök

Természet (392) Deseda (354) Gombák (217) Horgászat (199) Úton (167) Madarak (153) Családi (135) Gasztronómia (116) Vártúrák (108) vegyes (107) F-1 (106) Gépek (100) Kvár (96) Zsömi (96) Kedvenceink (75) D.arborétum (74) Somogyban (73) Állati (71) miEz? (68) tréfás (63) virág (54) "Állati" (51) St.földön (46) +jegyzÉs? (43) Veterán (37) feljegyzÉs (37) vitriol (32) Királynő (30) Történetek (30) COVIDnapok (19) görBee (19) retro (18) Hadban (16) Pomáz (14) Három kérdés (11) Budapest (8) Bikal (7) Drótszamár (7) KérdÉs? (5) ?????? (4) Balaton (3) Finomságok (3) Plitvice (3) h s s (3) Deseda Horgászat Madarak (1) közélet (1)

2011. május 28., szombat

Forma-1

Elnézve ennek a kocsinak a vonalvezetését, rendesen megváltozott
a versenygépek aerodinamikája azóta.
De hát nem csoda. Haladni kell! Ebben
a sportágban minden értelmében érvényes a ... haladni kell!
Monte Carló Monaco.
Itt aztán nagyon sok értelmét nem látom az esélylatolgatásnak. Legnagyobb eséllyel az nyer, aki megszerzi az első rajtkockát, illetve a rajt utáni első pozíciót. Hamilton nagyon elszánt és egyelőre a szabadedzések mellette szólnak. Az eddigi időmérő és futam eredmények meg Vettel mellett.
De "veszélyes" lehet rájuk -és esélyes még az első helyre is akár- a Ferrari, vagy esetleg a Mercedes is. A vörösöknél leginkább Alonsó. Az ezüstöseknél inkább Rosberg az eddigiek alapján. Bár Schumacher falhoz csapta a kocsit, de nem rongálódott túlzottan és ezen a pályán jól jöhet hatalmas rutinja.
Addig is kellemes hétvégét, időtöltést, kellemes versenyhétvégét minden szurkolónak. A rajongóknak pedig kis pluszként ezt a mutatós veteránt.

7 megjegyzés:

  1. Azt az elmúlt versenyévadban is csak a végén árultam el. :)

    VálaszTörlés
  2. Ez jó meccs lesz. Ezen nem szoktam aludni.

    VálaszTörlés
  3. Reményeim szerint is jó futam lesz. Örülök, hogy újra megmutatkoztál, ha csak egy pillanatra is. :)

    VálaszTörlés
  4. Mi a héten épp arról beszéltünk egy tanítványommal, hogy a monacói futam nem a kedvencünk, mert kissé unalmasabb, mint a többi. Hát most volt bőven (nem túl vidám) meglepetés, ha nem is a végeredmény tekintetében.

    VálaszTörlés
  5. Teljesen igaz, most nem volt unalmas. Azért kíváncsi lettem volna Vettel vajh kibírta volna végig? Így is megérdemelte, de mégis!

    VálaszTörlés
  6. Sajnos csak számítógépen, egy Forma 1-es játékkal volt szerencsém végig rohanni a monacói pályát, de nekem nem volt unalmas még a 200-adik alkalommal sem. Talán nekem nézőként azért nem unalmas egyik verseny sem, mert tudom, hogy milyen iszonyatosan nehéz a versenyzőknek ez a pálya.

    VálaszTörlés