A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem.
De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

Témakörök

Természet (330) Deseda (231) Gombák (148) Úton (144) Madarak (125) Családi (124) Horgászat (119) Vártúrák (104) Gasztronómia (102) Gépek (98) vegyes (97) Zsömi (92) F-1 (85) Kedvenceink (74) Kvár (69) miEz? (61) Somogyban (57) tréfás (56) D.arborétum (55) Állati (49) "Állati" (47) virág (47) St.földön (45) +jegyzÉs? (43) Veterán (36) feljegyzÉs (35) Királynő (30) vitriol (30) Történetek (28) görBee (19) Hadban (15) retro (13) Három kérdés (11) Bikal (7) Drótszamár (7) KérdÉs? (5) ?????? (3) Finomságok (3) Plitvice (3) h s s (3) Balaton (2)

2011. júl. 12.

Dombság és ...

Ezt a gyönyörű felvételt -a somogyi tájról- ismét csak Bajás barátomtól kaptam. Szépen, kecsesen ível, hullámzik a somogyi dombság.

No meg ezt a szép egészséges szarvasbogár "lányt" is Ő fotózta.
Jól is jött a kép, mert nekem az idén nem sikerült ép példányokkal összeakadnom. Csak olyanokkal, ami már kikezdtek a madarak. Meg láttam párszor este, repülő példányokat, amiből persze kép nem lett. Érdekes, mert felénk ugyan bőven van bőregér, de olyat még nem láttam, mikor lecsapott a szarvasbogárra. Lehet, nem is szereti?


7 megjegyzés:

 1. Mindig megcsodálom a dombokról, hegyekről készített képeket, én síkságon élek és számomra már a látvány is hűsítően hat:)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon szép kép, aminek az élvezetében nem zavar egyetlen odabiggyesztett reklámtábla sem,tényleg üdítő látvány. A bogár: felénk is röpködnek ilyenek, de mit mondjak, soha nem voltam annyira jóban velük, hogy eszembe jusson lefotózni, bár a fiúszarvasbogár látványa engem is mindannyiszor csodálatba ejt:))

  VálaszTörlés
 3. Valóban gyönyörű ez a táj! Megnyugtató és ó, hogy zöld, nem égett ki, ahogy Lili írja, nem zavarja semmi művi dolog a szemünket. Hjajj :)

  VálaszTörlés
 4. Kár, hogy kinagyítva a képet ott látni a kerítést, vagy villanypásztort, ami aztán határt szab a szemünknek....nagyon szép kép.

  VálaszTörlés
 5. Bajásnak ötös osztályzatot adok.

  VálaszTörlés
 6. Csodálatos fotó.
  A természet szépsége utánozhatatlan.
  Mindig szívesen látogatom szép blogodat:)

  VálaszTörlés
 7. Nehéz Magyarországon már olyan tájat találni, ahová még az ember keze nem tette be a lábát. Nem véletlen ez a képzavar. A művi dolgok semmit sem vonnak le a fotó értékéből.

  VálaszTörlés