A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem.
De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

Témakörök

Természet (394) Deseda (355) Gombák (219) Horgászat (200) Úton (167) Madarak (153) Családi (135) Gasztronómia (116) Vártúrák (108) vegyes (107) F-1 (106) Gépek (100) Kvár (96) Zsömi (96) Kedvenceink (75) D.arborétum (74) Somogyban (73) Állati (71) miEz? (68) tréfás (63) virág (54) "Állati" (51) St.földön (46) +jegyzÉs? (43) Veterán (37) feljegyzÉs (37) vitriol (32) Királynő (30) Történetek (30) COVIDnapok (19) görBee (19) retro (18) Hadban (16) Pomáz (16) Három kérdés (11) Budapest (8) Bikal (7) Drótszamár (7) KérdÉs? (5) ?????? (4) Balaton (3) Finomságok (3) Plitvice (3) h s s (3) Deseda Horgászat Madarak (1) közélet (1)

2011. július 23., szombat

Forma-1

Német Nagydíj. Nürburg.
Vettel hazai pályán.
És nem feledkezhetünk meg a példaképről Schumacherről sem.
Vettel mai napig legnagyobb példaképének és legnagyobb riválisának tekinti a nagy öreget.
Szerintem is okozhat még ő nekünk meglepetést a Mercedes volánja mögött ülve. Ha nem az idén, hát akkor jövőre. Feltéve persze ha marad, mint versenyző. Sokak vélemény szerint kár volt neki visszaülni, mert csak blamálja magát. Én nem hiszem. Viszonylag tisztes a helytállása és a pozíciója is. Hogy vannak nála jobbak? Vannak. Most mindenképp.
Lehet, már mindig is lesznek és nem jut még egyszer a csúcsra. Na és?
Volt ott elégszer. De nyerhet még futamot, végezhet előkelőbb helyen is a ponttáblázaton mint a mostani. Volt ki egyszer sem lett világbajnok és mégis elég sokáig nyomta a gázt. Attól még ők is nagy versenyzők.
Például Coulthard vagy Barrichello.
Sokan bevállalnák az örök második helyet is ebben a kategóriában.
Kellemes hétvégét, időtöltést és jó szurkolást kívánok mindenkinek.
A veterán csodák kedvelőinek pedig ím ezt a paripát küldöm.
Már csak négy maradt "raktáron"!
.

1 megjegyzés:

  1. Miközben ma néztem az időmérő edzést, gondoltam rád, hogy majd biztos lesz forma 1-es post. :) És lett...
    Schumacherrel kapcsolatban egyetértünk. Nem gondolom, hogy blamálná magát, én pl. végtelenül tisztelem azért, hogy újra és újra versenyre kel, és szemmel látható benne a harci szellem, pedig nyugodtan hátradőlhetne, és karba tett kézzel nézhetné a "fiatalok" rivalizálását, hisz ő már annyiszor volt a csúcson. :) De azt hiszem, nagyon kell neki ez a fajta versenyzés is..
    Egyszer megnéznék egy olyan futamot, ahol szépen visszaülnének a régiek a mostani autókba (már aki még teheti, ugye.. :( ) Kíváncsi lennék rá, milyen lenne most mondjuk egy Villenuve-Hill párbaj. :)) Prost-ról és Patrese-ről ugye nem is szólva.
    Jónak ígérkezik a holnapi futam, ennyi némettel.. :))

    VálaszTörlés