A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem.
De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

Témakörök

Természet (391) Deseda (353) Gombák (217) Horgászat (198) Úton (167) Madarak (153) Családi (134) Gasztronómia (116) Vártúrák (108) vegyes (107) F-1 (106) Gépek (100) Kvár (96) Zsömi (96) Kedvenceink (75) D.arborétum (74) Somogyban (73) Állati (70) miEz? (68) tréfás (63) virág (54) "Állati" (51) St.földön (46) +jegyzÉs? (43) Veterán (37) feljegyzÉs (37) vitriol (32) Királynő (30) Történetek (30) COVIDnapok (19) görBee (19) retro (18) Hadban (16) Pomáz (14) Három kérdés (11) Budapest (8) Bikal (7) Drótszamár (7) KérdÉs? (5) ?????? (4) Balaton (3) Finomságok (3) Plitvice (3) h s s (3) Deseda Horgászat Madarak (1) közélet (1)

2017. szeptember 21., csütörtök

Kijárási tilalom

Nagyjából ez a kifejezés illik leginkább erre a hétre. Nos, nem az időjárás miatt, hanem a XIX. Pontyfogó Világbajnokság miatt.
Mivel a szektor határát a 67-es hídnál húzták meg, holott a Joker öbölben nincs versenyhorgászat és a kikötő felőli oldalon sem, azért a kikötőből még kijárni is tilos csónakkal.

Biztosan oka vagyon még ha logikátlan is, arról nem is beszélve nem erről beszéltek év közben.
No de ha már a beszédnél tartunk!
Talán emlékeztek, anno megírtam, hogy "Végre megkezdték!" a kikötő felújítását. Szeretném azt írni, hogy be is fejezték. Ámde nem!
Amilyen nehezen kezdtek neki, olyan nehezen lesz befejezve. Ha be lesz az idén! Szerintem nem lesz!
No persze hiába áhítottam korrekt tájékoztatást, az illetékes -Kaposvár Megyei Jogú Város Városgondnokság Intézményvezető- helyről, válaszra nem méltatott. Drága az ideje, meg különben is. Én vagyok érte, nem ő a bérlőért! Én csak fizessek, oszt kussoljak!
Amit meg építés közben a melósok összehadováltak az aztán a tájékoztatás csúcsa volt!
Csúcs, ha azért beszéltek össze mindenféle egymásnak ellentmondó dolgot mert ezt a tájékoztatást kapták ők is, de csúcs az is, hogy bérlő létemre a mai napig sem tudom, mi a franc lesz?
Egyik nap azt mondták megcsinálják. Másik napon azt, hogy a bejáró rész nem ott lesz ahol eddig, ahol a képen is látszik a régi rész, hanem majd a hosszanti rész közepén. Harmadnap meg már azzal jöttek, hogy a bejáró rész meg sem csinálják, mert annak még annyira nem rossz az állapota.
Annyira nem. De mi az az annyira? Két helyütt már megrogyott! Az még a nem annyira kategória? Különben meg, a hosszú szakaszt akkor mi a szent szarnak csinálták meg ha a bejárati rész meg széteshet? Majd nézem a partról a csónakom? Vagy besétálok érte?
Most jött el az ideje, hogy ezt az írást befejezzem, mert egyre olyan gondolatok tolakodnak elő amit ha leírok akkor igen sokan majd felemlegetnek a trágár stílusom miatt!
Lesz még ez a kikötő téma! Ide a rozsdás bökőt, hogy lesz!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése