A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem.
De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

Témakörök

Természet (336) Deseda (246) Úton (157) Gombák (154) Horgászat (131) Madarak (131) Családi (127) Gasztronómia (104) Vártúrák (104) vegyes (99) Gépek (98) F-1 (94) Zsömi (92) Kedvenceink (75) Kvár (70) miEz? (65) tréfás (58) D.arborétum (57) Somogyban (57) Állati (52) virág (48) "Állati" (47) St.földön (45) +jegyzÉs? (43) Veterán (36) feljegyzÉs (35) vitriol (31) Királynő (30) Történetek (28) görBee (19) Hadban (15) retro (14) Három kérdés (11) Bikal (7) Drótszamár (7) KérdÉs? (5) ?????? (3) Finomságok (3) Plitvice (3) h s s (3) Balaton (2)

2017. szept. 25.

Vitorlák közt

2017.09.23. Balaton

Balaton, nagyjából félúton a komppal Szántód és Tihany közt, úton Paloznakra.

Paloznakra tartottunk a családi találkozóra.

Kivételesen nem aszfaltnak becézett hepehupán körbe, hanem ezen a szakaszon a hullámok hátán. Gyanítom ez a vízi út még viharban sem annyira hullámos mint a 67-es egyes szakaszai.

Némely szakaszain már abszolúte hepehupás. Az olyan, hogy két hepe után jön egy hupa! De semmi vész! Már készül az új. Az elkerülő! Hurrá!

Bennem nem akkora ugyan a hurráoptimizmus mint néhány somogyiban kik fellelkesülnek pár lapátos ember láttán.
Engem sajnos kissé visszafog a pezsgőnyitásos hangulattól a terjedő hír, nem oda 67-es! Készül, persze hogy készül, csak megint nem akkorra lesz kész mint ahogy beharangozták. Majd!
Készül mint a Luca széke!
No de sebaj, hisz ha kész lesz akkor úgy is ülve autókázunk rajta mint ahogy a Luca székét is üldögélésre barkácsolták eleink.
A navigációs készülékem Andrea névre hallgat, a kocsim Lia az utat majd elkeresztelem Lucának. Pláne ha még zenél is!
Megyünk majd Melivel Lucán, Liával és Andi vezényletével, nekem lesz a legjobb sorom kerek e Somogy országban, hisz körülrajonganak a nők!
Kicsit borúlátó vagyok a tekintetben, hogy addigra vajon mekkora mértékben terjed el a fejem fehéredése? Szakállt nem merek addig ereszteni míg teljesen elkészül ez az elkerülőnek becézett gyorsforgalmi, mert attól félek, hogy a százszázalékos elkészülésekor már rálépnék a szakállamra és orra esvén megfejelném Lucát! Nőt bántani meg ugye ...

Nos eme kis kitérő után inkább nézegessétek a szép fotókat! Zsömi most kompozott életében először. Bár nem is biztos! Lehet, már utazott a váci kompon? Vagy csak akartunk? Majd utánanézek.
Az biztos, vitorlással már szelte a habokat, de komppal még nem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése