A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem.
De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

Témakörök

Természet (394) Deseda (355) Gombák (219) Horgászat (200) Úton (167) Madarak (153) Családi (135) Gasztronómia (116) Vártúrák (108) vegyes (107) F-1 (106) Gépek (100) Kvár (96) Zsömi (96) Kedvenceink (75) D.arborétum (74) Somogyban (73) Állati (71) miEz? (68) tréfás (63) virág (54) "Állati" (51) St.földön (46) +jegyzÉs? (43) Veterán (37) feljegyzÉs (37) vitriol (32) Királynő (30) Történetek (30) COVIDnapok (19) görBee (19) retro (18) Hadban (16) Pomáz (16) Három kérdés (11) Budapest (8) Bikal (7) Drótszamár (7) KérdÉs? (5) ?????? (4) Balaton (3) Finomságok (3) Plitvice (3) h s s (3) Deseda Horgászat Madarak (1) közélet (1)

2017. szeptember 1., péntek

A sorozat további fotói

Ezek a fotók a "Pillanatkép" sorozat további képei Zsömiről. Ezeket a fotókat kivétel nélkül Pöti lőtte, s én most átadom őket a nagyközönségnek. Vagy ha úgy tetszik, akkor  blogos közösségnek.

Ha már blog, ha már blogolás.
Az is egy cél most, hogy megtudjam, legalább bejegyzéseket vajh tudok írni?
Mer mást nem!
Például nem tudok a bejegyzésekhez fűzött hozzászólásokra válaszolni.


Úgy állok most, hogy a Blogger alkalmazásba be tudok lépni, sőt a három általam írt, jegyzett blog munkafelülete is megjelenik. Meg minden ami ahhoz kell. Most is ott dolgozok.
Ott a blogok közt tudok lépegetni és bizonyos műveletek is el tudok végezni.

A Gmail is enged belépni és ott is tudok olvasni, tevékenykedni. De ha az ott beérkezett hozzászólásról a saját blogra vezető utalásra lépek akkor nem az adott blogoldalra visz, hanem újra a Blogger munkafelületre.

Bonyolult ugye? Hát még nekem!
Röviden az a helyzet, bár be vagyok lépve ha megjelenítek a saját blogbejegyzéseim közül egyet -amin épp mondjuk válaszolnék- akkor az meg azt jelzi nem vagyok belépve.
Ha megpróbálok belépni akkor nem marad az adott oldalon hanem visszavisz a Bogger összesített munkafelületére.
Amit viszont végképp nem értek, hogy külsősként -tehát belépés mellőzésével mondjuk mint névtelen- sem enged hozzászólni a saját bejegyzéseimhez. Roppant érdekes a szitu!
Le vagyok korlátozva a saját blogaimon! Na most ugrik a majom!
Megírni, megszerkeszteni engedte. Vajh közzé is tudom tenni? ... Mehet!

Engedte. Sőt! Szerkesztésre vissza is tudom hívni. Akkor mi a bibi? Miért nem tudok egy-egy írás felületén külön-külön dolgozni? Addig is míg rájövök, vagy nálam okosabb teszi azt, addig is elnézést kérek minden hozzászólótól, de késik a válaszom!

1 megjegyzés:

  1. No kérem! A probléma még nem szűnt meg, csak a fiam adott egy jótanácsot amivel ki tudom cselezni. Akár jó is lehetne így, ha nem lenne időigényesebb. Időből pedig soha nem elég!

    VálaszTörlés