A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem.
De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

Témakörök

Természet (329) Deseda (222) Gombák (147) Úton (143) Családi (123) Madarak (121) Horgászat (117) Vártúrák (104) Gasztronómia (100) vegyes (97) Gépek (96) Zsömi (87) F-1 (80) Kedvenceink (74) Kvár (68) miEz? (61) Somogyban (57) tréfás (56) D.arborétum (55) Állati (47) "Állati" (46) virág (46) St.földön (45) +jegyzÉs? (43) Veterán (36) feljegyzÉs (35) Királynő (30) vitriol (30) Történetek (28) görBee (19) Hadban (15) retro (13) Három kérdés (11) Bikal (7) Drótszamár (7) KérdÉs? (5) ?????? (3) Finomságok (3) Plitvice (3) h s s (3) Balaton (2)

2011. nov. 26.

Vízi tündér

Na hol találkoztam ezzel a vízi tündérrel? Meg tudja mondani valaki?
Talán egyszer elárulom és akkor ti is meglátogathatjátok. Aranyos kis leány. És nagyon ért a vízi élőlények nyelvén. Legjobb barátja az a kacsafiú aki most is odatelepedett a lábához.

Persze, ez megint csak kis figyelemelterelés volt, mielőtt rátérnék a lényegre. Brazil Nagydíj!
Az utolsó nagy menet. Bár már a címek sorsa eldőlt, azért nem lesz ez egy egyszerű versenyhétvége. Vannak a mezőnyben jó néhányan, akik még mindenképpen a győzelemre hajtanak. Mert lételeműk a győzelem. Úgy vélem, hogy ezek az emberek különleges anyagból gyúrattak. Megszállottak. Jó ez így. A megszállottak viszik előre a dolgokat igazán. Nem latolgatok már, mert minek is tenném? A szabadedzés egy dolog, az időmérő egy másik, de az igazi dolgok a versenyen dőlnek el. Egy dologgal tartozom még, hogy én kinek szurkoltam az idényben. A nagy öregnek. Schumachernek. Természetesen tudtam, nem rúg labdába a vb. cím eldöntésekor, de azért szurkoltam, találja meg a gombolyag végét és kezdje feltekerni. Nem jutott odáig, amiben titkon reménykedtem. Legalább egy-két dobogós hely!
Talán majd a következő szezonban. Úgy vélem, marad.
A címet illetőleg a Red Bull-istállónak és Vettelnek szurkoltam, de titkon azt reméltem csapattársa sokkal jobban megszorítja és különösebben nem zavart volna az sem, ha Webber lesz a világbajnok.
Jó szurkolást, kellemes hétvégét mindenkinek!
.

6 megjegyzés:

 1. Tudom hol készült, ott voltam... :)

  VálaszTörlés
 2. - Nem is rád gondoltam, mikor megkérdeztem. :))
  - Nagyon helyes, Én is. :))
  - Nahát! Mi is. :)))

  VálaszTörlés
 3. Gyönyörű fotó, igazi mesebeli tündéres:)

  VálaszTörlés
 4. - Köszönöm szépen. :)

  VálaszTörlés