A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem.
De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

Témakörök

Természet (330) Deseda (231) Gombák (148) Úton (144) Madarak (125) Családi (124) Horgászat (119) Vártúrák (104) Gasztronómia (102) Gépek (98) vegyes (97) Zsömi (92) F-1 (84) Kedvenceink (74) Kvár (69) miEz? (61) Somogyban (57) tréfás (56) D.arborétum (55) Állati (49) "Állati" (47) virág (47) St.földön (45) +jegyzÉs? (43) Veterán (36) feljegyzÉs (35) Királynő (30) vitriol (30) Történetek (28) görBee (19) Hadban (15) retro (13) Három kérdés (11) Bikal (7) Drótszamár (7) KérdÉs? (5) ?????? (3) Finomságok (3) Plitvice (3) h s s (3) Balaton (2)

2017. aug. 11.

Végre megkezdték!

Végre megkezdték a kikötő rendbehozatalát. A fotókat ugyan tegnap készítettem, de már dolgoznak rajta hét eleje óta. Mondjuk kedd.
Még el sem tellett egy hónap a legutóbbi -de majdnem- hőzöngésem óta s lám, már megy is a meló!
Ezzel nem azt mondom, hogy nekem erre ráhatásom lett volna. Bizonyára nem, tán az akkori levelem még el sem olvasták.

Ezt abból gondolom, mert ha már elolvasta volna a hivatal vezetője akkor bizonyára válaszol is rá.
Egy udvarias, komoly vezető biztosa ezt teszi, nálunk meg másmilyeneknek a városházán és a háttérintézményekben helye nincs! Biztosan így van. Hogy is lehetne másként?

Mindegy! A lényeg, megy a meló. Szépen haladnak. Szép lassan. De hát hogy is máshogy, mikor bontani kell a régit s megépíteni az újat. A régi helyére. Mint a képeken is látszik fém zártszelvényeket vernek be a mederbe, azt hossz és keresztirányú zártszelvény tartókkal stabilizálják ami egyben a párnafaként szolgáló gerendákat is tartja. Arra meg rászegelik a járófelületként szolgáló deszkákat. Nem ragozom tovább, nem is mondok rá semmit, mert még nincs kész.
Én látom amit látok, komoly aggályaim vannak bizonyos kérdéseim is lennének, de hát minek kárognék? Még változhat! Jó lenne!
Majd ha a lojálisok kijönnek forgatni, meg fotózni -érdekes mert a romokhoz nem értek ki-, dicsőíteni az urat és az ő nagy jóságát meg gyorsaságát, utána elmondom az összegzett véleményem.
Addig itt van ez a három kép, az esztétikai gyönyörön túl tessék másként is megnézni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése