A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem.
De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

Témakörök

Természet (335) Deseda (243) Úton (157) Gombák (154) Horgászat (130) Madarak (129) Családi (126) Vártúrák (104) Gasztronómia (103) vegyes (99) Gépek (98) F-1 (94) Zsömi (92) Kedvenceink (75) Kvár (69) miEz? (63) tréfás (58) Somogyban (57) D.arborétum (56) Állati (52) "Állati" (47) virág (47) St.földön (45) +jegyzÉs? (43) Veterán (36) feljegyzÉs (35) vitriol (31) Királynő (30) Történetek (28) görBee (19) Hadban (15) retro (14) Három kérdés (11) Bikal (7) Drótszamár (7) KérdÉs? (5) ?????? (3) Finomságok (3) Plitvice (3) h s s (3) Balaton (2)

2010. nov. 13.

Forma-1

Abu-Dzabi történetében a második verseny, ebben az évadban pedig az utolsó felvonás! Matematikailag még négy versenyző lehet világbajnok, valójában ha Hamilton szemszögéből nézve csoda nem történik, akkor csak három. Alonso, Webber, Vettel!
A fogadóirodák is ebben a sorrendben látják a a legnagyobb százalékos esélyt, éppen ezért Alonso végső győzelmére kötött fogadás fizet a leggyengébben. Nagy pénzt Hamiltonon lehetne kaszálni, mintegy százszorost! Azért én nem teszek rá és már nyertem is! Kétségkívül Alonso a favorit és mint már említettem valamikor, szerintem toronymagasan a mezőny legjobb pilótája. Ezzel nem akarom a többieket lebecsülni, sőt! Én személy szerint továbbra is Webbernek szurkolok, mint ahogy a felröppentett sajtóhírek szerint Hamilton is, amennyiben elkerüli őt a csoda. A Red Bull istálló már konstruktőri világbajnok, de arra fogadnék, hogy az egyénit is szeretnék megnyerni és ezért a két esélyesüknek csak addig engedik az egymás elleni versenyt, míg ezt a célt nem veszélyeztetik. Gondolok arra, ha Vettel a futamon  úgy áll, hogy már világbajnok nem lehet, de Webber még igen, akkor segítenie kell! Szerintem ez logikus is és én személy szerint ebben semmi kivetnivalót nem látok. Eddig sem láttam! Amit mutattak ebben a versenyévadban, aszerint mindegyikőjük megérdemli. A négyből mindegyik!
Jó szórakozást, szurkolást és természetesen kellemes hétvégét mindenkinek! Addig is, míg eldől a végső sorrend, küldöm az idei versenyévadra utolsónak, ezt a tűzpiros veteránt, erősen megcsappant archívumomból.

1 megjegyzés: