A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem.
De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

Témakörök

Természet (329) Deseda (222) Gombák (147) Úton (143) Családi (123) Madarak (121) Horgászat (117) Vártúrák (104) Gasztronómia (100) vegyes (97) Gépek (96) Zsömi (87) F-1 (80) Kedvenceink (74) Kvár (68) miEz? (61) Somogyban (57) tréfás (56) D.arborétum (55) "Állati" (47) Állati (47) virág (46) St.földön (45) +jegyzÉs? (43) Veterán (36) feljegyzÉs (35) Királynő (30) vitriol (30) Történetek (28) görBee (19) Hadban (15) retro (13) Három kérdés (11) Bikal (7) Drótszamár (7) KérdÉs? (5) ?????? (3) Finomságok (3) Plitvice (3) h s s (3) Balaton (2)

2011. aug. 15.

Rekord

Rekord méretű amur akadt horogra a Deseda vízében.
Nem én fogtam!
Nézz be a DESEDA honlapra -amúgy is érdemes átnézni-, de most keresd a hírek közt a "Kapitális méretű amurt fogtak a Desedán" címet viselő írást és videót. Vagy egyszerűen csak kattints itt nálam a kiemelt színre és már ott is vagy. Isten bizony érdemes megnézni!

8 megjegyzés:

 1. Köszönöm szépen Kedves Barátom! Én azonban annyira nem bánkódom. Már látni is élmény volt, még videón is. Egyszer majd megjön az én kapitális halam is. Ámbár busából már fogtam hasonlóképp termetest. Én aprítom az "apraját". :)

  VálaszTörlés
 2. Ezt nevezem!Mivel növényevő, nagyon egészséges és finom a húsa....ebből aztán lehet főzni!

  VálaszTörlés
 3. Kívánom, hogy a legmegfelelőbb időben fogd ki a magad kapitális fogását :) Addig is kellemes horgászatot :)

  VálaszTörlés
 4. Neked is eredményes horgászatot! Ld. aprítom az "apraját". Két évvel ezelőtt a Tisza-tavon Poroszlónál láttam egy horgászt csónakostól, meg egy méretes harcsát a csónakban. Kűzdöttek rendesen!

  VálaszTörlés
 5. :) Csatlakoznék az első hozzászóláshoz, én is sajnálom, hogy nem te fogtad. Egy az élmény, de milyen ízletes! A mai halászlé is isteni volt... :)

  VálaszTörlés
 6. A nyál összefut az ember szájában.

  VálaszTörlés
 7. - Én is szeretem az amurt, csak nem tudok fogni.
  - Nagyon szépen köszönöm, kedves tőled! :)
  - Nem is panaszkodok. Harcsában még csak három kilósnál járok, de annak is nagy volt a húzása. Roppant erős hal!
  - A horgászrend szerint, ekkora halat vissza kell helyezni. Ebből nem ettünk volna, ha én fogom akkor sem. Egészségtekre a lét! :)
  - Hát igen! Egy kisebb jól jönne, de engem elkerülnek. :(

  VálaszTörlés