A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem.
De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

Témakörök

Természet (330) Deseda (231) Gombák (148) Úton (144) Madarak (125) Családi (124) Horgászat (119) Vártúrák (104) Gasztronómia (102) Gépek (98) vegyes (97) Zsömi (92) F-1 (84) Kedvenceink (74) Kvár (69) miEz? (61) Somogyban (57) tréfás (56) D.arborétum (55) Állati (49) "Állati" (47) virág (47) St.földön (45) +jegyzÉs? (43) Veterán (36) feljegyzÉs (35) Királynő (30) vitriol (30) Történetek (28) görBee (19) Hadban (15) retro (13) Három kérdés (11) Bikal (7) Drótszamár (7) KérdÉs? (5) ?????? (3) Finomságok (3) Plitvice (3) h s s (3) Balaton (2)

2011. aug. 25.

Torna vára 4.


Ok. Elismerem, tegnap túloztam egy kicsit, mikor azt írtam pillanatok alatt megvan egy ilyen bejegyzés. Azért nem egészen. Ki kell válogatni a megfelelőnek tartott képeket. Ehhez át kell nézni az összeset. Azután -ha kell- kicsit javítani is lehet rajtuk, majd ráhelyezni a szignót s végül átméretezni.

Azután jöhet az oldal összeállítása. Ez sem annyira egyszerű néha, mert a különböző -álló vagy fekvő- képek feltöltése után azokat csúsztatni kell a végső helyükre, úgy hogy a szöveggel is, meg egymással is klappoljanak. Az oldal végső összeállásához általában még a "HTML" kódokba is bele kell piszkálni egy kicsit. Azután már mehet is!
.

7 megjegyzés:

 1. Nemá! Mintha a rezi vár ódon köveit látnám!Nem szép dolog, újra honvágyam lett....ez a szignó-ügy érdekelne.

  VálaszTörlés
 2. Nagyon szépek a fotók, kedvem lenne most ott mászkálgatni :)

  VálaszTörlés
 3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 4. A leírtak ellenére nagyon ügyesen megoldod a képek szerkesztését.Kinagyítom,és csak csodálni tudom mennyi látványban volt részed.Azért külön köszönet, hogy egy kicsit a fotók által én is részesülhetek az élményből és megismerhetem kis hazánk olyan tájait is ahol én soha nem jártam.

  VálaszTörlés
 5. Gyönyörű! :)
  Hú, tudom mennyi dolog van a képekkel, de nem merek ennyire belepiszkálnia dolgokba...végre ahogy esik úgy puffan alapon kész a bejegyzés :)
  Ügyes vagy! :)

  VálaszTörlés
 6. Gyönyörű fotók:)
  Általad sok szép dolgot megismerhetek
  Köszönöm

  VálaszTörlés
 7. Nagyon szépen köszönöm nektek mint a látogatást, mint pedig jóleső szavaitok.

  Emlékeztess rá Annalíz -mert néha feledékeny vagyok- és megírom a szignó dolgot. :)

  VálaszTörlés