A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem.
De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

Témakörök

Természet (393) Deseda (355) Gombák (218) Horgászat (200) Úton (167) Madarak (153) Családi (135) Gasztronómia (116) Vártúrák (108) vegyes (107) F-1 (106) Gépek (100) Kvár (96) Zsömi (96) Kedvenceink (75) D.arborétum (74) Somogyban (73) Állati (71) miEz? (68) tréfás (63) virág (54) "Állati" (51) St.földön (46) +jegyzÉs? (43) Veterán (37) feljegyzÉs (37) vitriol (32) Királynő (30) Történetek (30) COVIDnapok (19) görBee (19) retro (18) Hadban (16) Pomáz (14) Három kérdés (11) Budapest (8) Bikal (7) Drótszamár (7) KérdÉs? (5) ?????? (4) Balaton (3) Finomságok (3) Plitvice (3) h s s (3) Deseda Horgászat Madarak (1) közélet (1)

2011. november 17., csütörtök

Köd előttem ...

Olyannyira nem akart szűnni a köd felénk, hogy inkább sűrűbb lett estére kelve, semmint ritkult volna. Nem mondom hogy tetszett. Nem tetszett egyáltalán. Róttam a várost, jártam a "macskaköves" utcákat boltról boltra.

Ez csak amolyan felderítő őrjárat volt, mert olyan sebességgel zárnak be és nyílnak a helyükön új üzletek, amit másként én nem bírok lekövetni. Időközönként rászánom magam és körbenyargalom a várost. Nem kedvezett ehhez e sűrű gomoly, néha nem láttam az utca túloldalát sem.
Ezért vettem elő ezt a szép naplementét. Pár napos kép. mikor még a nap volt az erősebb. Most azonban mennem kell. Élvezet lesz autózni!
"Köd előttem, köd utánam."
.

7 megjegyzés:

  1. Nagyon szép a felvétel. Köd? A napokban halálfélelmem volt, amikor a szakkörből jöttünk hazafelé.Ahogy írod, köd előttünk, köd utánunk, alattunk és felettünk. Egy percig azt hittem, hogy mi is köddé váltunk.

    VálaszTörlés
  2. muttertájgör/Luca2011. november 18. 8:42

    Pár napja a párom hajnalig dolgozott 70 km-re. Hajnali 2-kor indult haza és 4 után csússzant be mellém az ágyba. Nagy fene köd miatt.

    Mindamellett, akármilyen kényelmetlen ez autósként, annyira gyönyörű is egyben.A házunkkal szemben, ahogy megül pl a völgyben....
    pedig nem vagyok az a feketöves, radikális ősz -párti :)

    VálaszTörlés
  3. Megjött a köd, s vele a reggeli mínuszok.S a sötétség és a hosszú esték... bizony szokni kell még,és másmilyenné kell szervezni a napokat.

    VálaszTörlés
  4. Kedvjavítónak nézz fel a http://www.met.hu/kepek/bykk/ címre és mindjárt a köd felett leszel. Ott egész nap verőfény volt.

    VálaszTörlés
  5. - Csak óvatosan. Ki tudja mit rejt a ködfal? :)
    - No persze, a nagy fene köd miatt! Bezzeg, ha mondaná is, akkor már kapná az ívet mi?
    Szerintem is szép, mikor gomolyog. Ja és mikor világítanak benne a vendolok fáklyái. :)
    - "Belekukk", de ma már jó volt a kedvem a ködben is. Kint a vízen már szeretem. Jó benne siklani csendesen. Gomolyog, alakot formál, ritkul sűrűsödik, nem tudhatod épp merre jársz és vajh lehet előtted vagy melletted valaki? Bizony mondom, csuda jó! :))

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szépen köszönöm kedves Magdi! :)

    VálaszTörlés