A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem.
De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

Témakörök

Természet (391) Deseda (354) Gombák (217) Horgászat (199) Úton (167) Madarak (153) Családi (135) Gasztronómia (116) Vártúrák (108) vegyes (107) F-1 (106) Gépek (100) Kvár (96) Zsömi (96) Kedvenceink (75) D.arborétum (74) Somogyban (73) Állati (71) miEz? (68) tréfás (63) virág (54) "Állati" (51) St.földön (46) +jegyzÉs? (43) Veterán (37) feljegyzÉs (37) vitriol (32) Királynő (30) Történetek (30) COVIDnapok (19) görBee (19) retro (18) Hadban (16) Pomáz (14) Három kérdés (11) Budapest (8) Bikal (7) Drótszamár (7) KérdÉs? (5) ?????? (4) Balaton (3) Finomságok (3) Plitvice (3) h s s (3) Deseda Horgászat Madarak (1) közélet (1)

2011. november 12., szombat

A leány

Mutatós jány igaz? Annyit elárulhatok róla, hogy Somogy megye, azon belül Mosdós lakosa. Fazekas Feri barátom mutatta be nekem a minap, mikor összeültünk egy beszélgetésre a Pallavicini-kastély gyönyörű parkjában. Nem egy könnyű eset ez a leányzó és amolyan kőszívű lélekkel megáldott teremtés. Azért csak megmutatta magát!

Nos, e rövidke és lényegtelen elterelés után áttérek "jövetelem" igazi céljára. Abu-Dzabi Nagydíj. Bár a világbajnoki cím sorsa már eldőlt és kiosztásra került, azért a verseny nem lesz izgalom nélküli. Erre mutat a pénteki szabadedzés eseménylistája is. Már ott olyan hévvel gyürkőztek a világbajnokok, hogy Vettel is és Alonsó is elszállt, kirángatva ezzel a karosszériásokat a munkanélküli státuszból. McLarenek uralták a pénteket, délelőtt Button, délután Hamilton volt a leggyorsabb. Bíztató kezdet, már persze ha Hamilton nem feszül neki megint valakinek a versenyen.
Nem csak nagy csata várható az aszfalton, de a sajtó "világrengető" bejelentésekre is vár. Pletykahírek szerint itt jelentik be a "Jégember" visszatértét, méghozzá a Williams színeiben. Oszt hogy igaz-e, avagy nem? Majd elválik. Én nem bánnám Raikkönen visszatértét.
Nem egy nagydumás srác, de annál jobb pilóta.
Kívánok hát mindenkinek kellemesen eltöltött hátvégét. Szurkolóknak a képernyő előtt, nem szurkolóknak pedig a kellemes napsütésben, egy jó kis sétával fűszerezett szabadidős programban. Vagy ... Mivel nem lehetek egyszerre két helyen, ezért hát én nem süppedek bele a fotelbe.
Oly szép az idő, hogy jómagam az erdőt választom délutánra.
Járunk egy jót Melindával és Zsömivel. Az időmérőt majd felvételről.
.

5 megjegyzés:

  1. "Nem egy nagydumás srác, de annál jobb pilóta." Ezzel egyetértek. Meg azzal a magyar közmondással is, hogy állót tóban lakik a béka. Mert tud kavarni, nemcsak a pályán az éjszakai életben is.

    Néztem a futamot, véleményem szerint elég lightes-ra sikeredett. A pálya környezete majd egy, a jövő héten megjelenő bejegyzésemhez adta az ötletet. Igaz csak áttételesen, mint mikor a fejemen átvetett jobb kezemmel vakarom a bal államat.

    VálaszTörlés
  2. - Néha kell cselezni. :)
    - Hát csak jöjjön és kavarjon. :)
    Engem sem vetett szét az izgalom. :)

    VálaszTörlés
  3. Biztosan nagyon szép volt az a délutáni erdei séta és Zsömi is kiugrándozhatta magát a szabadban:)
    Ki kell használni minden napsütéses kirándulónapot, mert lesznek bizony ködös nyirkos hetek is és akkor már nem olyan szívesen mozdul ki az ember a meleg szobából.

    VálaszTörlés
  4. - Szép volt, jó volt. Sajnos ide Zsömi nem jöhet be. Ki kellene használni, de hát néha az idő szűke. :))

    VálaszTörlés