Nem egy nagy történet az elkészítése, de annál ízletesebb.
A fűszerezése természetesen szájízek szerint lehet kicsit változó, de a locsoló sör azt hiszem állandó.
Nálam a cseréptál is. Abban kedvelem leginkább. Míg sül. Utána meg a tányéromon!
Az új esztendő első napján lencsét kell enni! Mi a leves mellett döntöttünk. Pontosabban Pöti leányom. Mert még nem is mondtam, de a "csőbe húzott" virsliket is és a lencselevest is ő remekelte. Nem mint Mekk Elek, ez a menü tényleg remek lett! Jut eszembe: "csőbe húzott".
Kérdeztem már, hogy miként készül a csőtészta? ... No mindegy. Vagy igen s akkor ismétlünk, vagy jön az újszülöttnek minden vicc új duma.
Szóval úgy készül, hogy egy megfelelő méretű lyukat körültekernek tésztával. Egyszerű, nem?
Esetünkben könnyebb volt, mert ott volt lyuk helyett a mini virsli.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése