Kicsit megkésve bár ... no de kis nyálcsorgató nosztalgia járatnak jó lesz! Az elmaradhatatlan malacsült.
Nem egy nagy történet az elkészítése, de annál ízletesebb.
A fűszerezése természetesen szájízek szerint lehet kicsit változó, de a locsoló sör azt hiszem állandó.
Nálam a cseréptál is. Abban kedvelem leginkább. Míg sül. Utána meg a tányéromon!
Nassolgatni a hosszú éjszakában legjobb a virsli. Tészta csőben sütve. Hamm! S cső!
Az új esztendő első napján lencsét kell enni! Mi a leves mellett döntöttünk. Pontosabban Pöti leányom. Mert még nem is mondtam, de a "csőbe húzott" virsliket is és a lencselevest is ő remekelte. Nem mint Mekk Elek, ez a menü tényleg remek lett! Jut eszembe: "csőbe húzott".
Kérdeztem már, hogy miként készül a csőtészta? ... No mindegy. Vagy igen s akkor ismétlünk, vagy jön az újszülöttnek minden vicc új duma.
Szóval úgy készül, hogy egy megfelelő méretű lyukat körültekernek tésztával. Egyszerű, nem?
Esetünkben könnyebb volt, mert ott volt lyuk helyett a mini virsli.
A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem.
De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!
Keresés ebben a blogban
Témakörök
Természet
(395)
Deseda
(359)
Gombák
(220)
Horgászat
(201)
Úton
(167)
Madarak
(153)
Családi
(135)
Gasztronómia
(116)
Vártúrák
(108)
vegyes
(107)
F-1
(106)
Gépek
(101)
Kvár
(96)
Zsömi
(96)
D.arborétum
(76)
Kedvenceink
(75)
Állati
(75)
Somogyban
(74)
miEz?
(68)
tréfás
(64)
virág
(54)
"Állati"
(52)
St.földön
(46)
+jegyzÉs?
(43)
Veterán
(37)
feljegyzÉs
(37)
vitriol
(32)
Királynő
(30)
Történetek
(30)
COVIDnapok
(19)
görBee
(19)
retro
(18)
Hadban
(16)
Pomáz
(16)
Három kérdés
(11)
Budapest
(8)
Bikal
(7)
Drótszamár
(7)
KérdÉs?
(5)
??????
(4)
Balaton
(3)
Finomságok
(3)
Plitvice
(3)
h s s
(3)
Deseda Horgászat Madarak
(1)
közélet
(1)
2016. január 9., szombat
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése