A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem.
De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

Témakörök

Természet (394) Deseda (355) Gombák (218) Horgászat (200) Úton (167) Madarak (153) Családi (135) Gasztronómia (116) Vártúrák (108) vegyes (107) F-1 (106) Gépek (100) Kvár (96) Zsömi (96) Kedvenceink (75) D.arborétum (74) Somogyban (73) Állati (71) miEz? (68) tréfás (63) virág (54) "Állati" (51) St.földön (46) +jegyzÉs? (43) Veterán (37) feljegyzÉs (37) vitriol (32) Királynő (30) Történetek (30) COVIDnapok (19) görBee (19) retro (18) Hadban (16) Pomáz (16) Három kérdés (11) Budapest (8) Bikal (7) Drótszamár (7) KérdÉs? (5) ?????? (4) Balaton (3) Finomságok (3) Plitvice (3) h s s (3) Deseda Horgászat Madarak (1) közélet (1)

2009. december 1., kedd

Hullarablás

 A magyar ember azért zseniális a maga módján! Belegondolni is rossz, hogy mennyi macera van egy pénzes ember elrablásakor.
Az elrabolt személy csupa nyűg! Mozog, zajong, etetni kell, néha szükségletei vannak, nem lehet őrizetlen hagyni, probléma átszállítani máshová stb, stb. Arról nem beszélve, hogy nagy erőkkel keresi a rendőrség, titkosszolgálat, netán magánhekusok, és közben állandóan fennáll a veszélye, hogy valami okból meghal. Akkor pedig ugrott a váltságdíj, és még a hullát is el kell tüntetni! Ha meg fizetnek érte, akkor problémás az elengedése, vagy jön a dilemma, tud-e annyit, hogy meg kelljen ölni? Zseniális a magyar elme által szült megoldás! Fordítva kell kezdeni! Nem a végén kell megölni, sőt nem is kell ölni, mindjárt halottat kell elrabolni! Zseniális,ha mondom!
Nem mozog, nem zajong, nem ellenkezik, nem kell etetni, és nincsenek szükségletei. Nem kell őrízni, és "átcsomagolás" után sokkal könnyebb szállítani. Nem kell ölni, és nem kell félni, hogy meghal. Könnyű elrejteni. Szerintem! Én betenném egy kriptába, mert kinek lenne ott feltűnő egy halott? Szóval nagyságrendekkel kissebb a bekerülési költség. Fegyvert sem kell venni, lakásokat sem kell bérelni. Hurrá! Gondolom a nyomozás sem annyira aktív, mert egy csomó mindentől nem kell tartani, amitől kell egy élő túsz esetén. Egyszóval az áldozat ráér, és nagy trauma sem érheti szegényt. Ha meg fizetnek érte? Elengedni nem lehet az biztos, de van megoldás, és utólag sem fog mesélni.
Az ötlet zseniális, csak a kivitelezésbe csúszott megint hiba.
Megtalálták az elrabolt halottat.
Mert mi magyarok ilyenek vagyunk. Vagy nagyon jól csinálunk valamit, vagy nagyon rosszul! A végén mindig elkúrjuk!
Attila királyt bezzeg úgy eldugtuk, azóta sem találjuk!  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése