A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem.
De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

Témakörök

Természet (330) Deseda (231) Gombák (148) Úton (144) Madarak (125) Családi (124) Horgászat (119) Vártúrák (104) Gasztronómia (102) Gépek (98) vegyes (97) Zsömi (92) F-1 (84) Kedvenceink (74) Kvár (69) miEz? (61) Somogyban (57) tréfás (56) D.arborétum (55) Állati (49) "Állati" (47) virág (47) St.földön (45) +jegyzÉs? (43) Veterán (36) feljegyzÉs (35) Királynő (30) vitriol (30) Történetek (28) görBee (19) Hadban (15) retro (13) Három kérdés (11) Bikal (7) Drótszamár (7) KérdÉs? (5) ?????? (3) Finomságok (3) Plitvice (3) h s s (3) Balaton (2)

2009. dec. 4.

Korunk gladiátorai

2010-től több ponton módosul a KRESZ, többek közt a kerékpárosokat érintő szabályok is.
Történetesen behajthatnak az egyirányú utcákba a forgalommal szembe is, ott ahol azt tábla engedi, és megerősített jobbra tartási kötelezettség mellett. Majd jövőre! Bár ezt a kedvezményt állítólag a kerékpárosok, és az őket képviselők nem kérték, azért vannak, kik már most alkalmazzák. Részben! Azt a részt, ami nekik tetszik! Teljesen szabálytalanul!
Ma a kaposvári nagypiactól, az Anna utcán, Tallián Gy. utcán a 48-as ifjúsági útig hajtva négy kerékpárossal találkoztam szembe, ráadásul a rossz oldalon jöttek. Miért? Azért, mert kerékpárra nem kell vizsga, így KRESZ ismeretek teljes hiányával is lehet közlekedni vele. Meg azért, mert hallottak valami rész információt, aztán irány! A médiákban is nagyon gyengén kommunikálták ezt a kérdést, mert az, hogy behajthatnak, az elhangzott vagy "százszor", mellette a feltételei, talán "tízszer"! A négyből, hármon látszott a bizonytalanság, óvatosság, és egy kis félelem. Érzésem szerint, ők voltak a "jobbak", mert az az egy viszont úgy ment, mint akinek alul van két kereke, felül meg egy sem. Magam elé képzeltem!
Mikor a KRESZ ismeretek teljes hiánya, párosulva az igazába vetett hittel megerősített önérzettel, a hülyék bátorságával teker a sáv közepén, egy toleranciát teljesen nélkülöző, hasonszőrű, és elborult agyú sok lóerővel szembe! Na, az, az lesz a valami!
Ave, Caesar, morituri te salutant!
Nem a kerékpárosok ellen vagyok. Sőt! Értük, értünk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése