A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem.
De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

Témakörök

Természet (330) Deseda (231) Gombák (148) Úton (144) Madarak (125) Családi (124) Horgászat (119) Vártúrák (104) Gasztronómia (102) Gépek (98) vegyes (97) Zsömi (92) F-1 (84) Kedvenceink (74) Kvár (69) miEz? (61) Somogyban (57) tréfás (56) D.arborétum (55) Állati (49) "Állati" (47) virág (47) St.földön (45) +jegyzÉs? (43) Veterán (36) feljegyzÉs (35) Királynő (30) vitriol (30) Történetek (28) görBee (19) Hadban (15) retro (13) Három kérdés (11) Bikal (7) Drótszamár (7) KérdÉs? (5) ?????? (3) Finomságok (3) Plitvice (3) h s s (3) Balaton (2)

2009. dec. 12.

Lyukak

A sors furcsa fintora, hogy Tiger Woods most azért kénytelen szüneteltetni a sportkarrierjét, amiért is a legjobban fizetett sportoló lett.
Azért, mert túl gyakran talált be a lyukakba!
Bebizonyosodni látszik a vélekedés, mely szerint Woods nem balesetben szerezte a fejsérüléseit, hanem felesége egy golfütővel beverte a kacsija ablakát. Tette ezt azért, mert egyre-másra jelentkeznek azok a hölgyek, akikhez Woods túlságosan is közel került. Számuk már tíz körül jár. Woods most bejelentette, szünetelteti sportpályafutását, mert szeretné rendbehozni a házasságát.
Tiger Woods azzal a kivételes tehetséggel lett híres sportoló, mert a golyóit nagyon gyorsan tudta a lyuk közelébe, majd a lyukba juttatni.
Most pedig azért szünetelteti sporttevékenységét, mert a golyóit nagyon gyorsan, és gyakran tudta a lyukak közelébe juttatni. Túl közel!
Azért egy oltárian mázlista pasas! Ha a feleségén is elhatalmasodott volna a "sportszenvedély", és a golyókra méri az ütést, akkor most okafogyottá vált volna a házasság rendbetétele. Húúúúúúú!7 megjegyzés:

 1. Látjátok,látjátok: addig jár a golyó a lyukra....
  Amúgy nem nagyon értem, ehhez a házassághoz eddig se nagyon használta a golyókat, miért most lett állati fontos?? Megzavarhatta a tisztánlátást az a bevert szélvédő.

  VálaszTörlés
 2. A golfot több lyukra játsszák, és egyet sem szabad kihagyni!

  VálaszTörlés


 3. My wеbsіte; scoreg.at
  Also visit my web-site : Continue Reading

  VálaszTörlés
 4. Key Facets In utilised serp - Getting Guide

  Feel free to surf to my web-site; used engines
  My homepage ; used transmission for sale

  VálaszTörlés
 5. Investigate This Site

  My web site ... house foreclosures
  Feel free to visit my web site - bankruptcy law

  VálaszTörlés
 6. click for source

  Also visit my blog; car accident lawyer philadelphia
  Look at my web blog : car accident lawyer philadelphia

  VálaszTörlés
 7. additional reading

  my blog post: seo for lawyers
  my page > attorney lead generation

  VálaszTörlés