A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem.
De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

Témakörök

Természet (391) Deseda (354) Gombák (217) Horgászat (199) Úton (167) Madarak (153) Családi (135) Gasztronómia (116) Vártúrák (108) vegyes (107) F-1 (106) Gépek (100) Kvár (96) Zsömi (96) Kedvenceink (75) D.arborétum (74) Somogyban (73) Állati (71) miEz? (68) tréfás (63) virág (54) "Állati" (51) St.földön (46) +jegyzÉs? (43) Veterán (37) feljegyzÉs (37) vitriol (32) Királynő (30) Történetek (30) COVIDnapok (19) görBee (19) retro (18) Hadban (16) Pomáz (14) Három kérdés (11) Budapest (8) Bikal (7) Drótszamár (7) KérdÉs? (5) ?????? (4) Balaton (3) Finomságok (3) Plitvice (3) h s s (3) Deseda Horgászat Madarak (1) közélet (1)

2011. március 7., hétfő

"Csúcsosak"

Csúcs! Nem? Tessék csak figyelmesen szemlélni. Ott látszik egy apró kis nózika, ahogy kiszuszakol a hajzuhatag alól. Beni ezen a hétvégén is ellátogatott hozzánk. Kicsit nélkülöznie kellett gazdáit és mikor végre visszaérkeztek, Pöti ölbe vette, Beni pedig a "nyakába ugrott.
Na jó. Mászott.

Csúcs! Nem? Sanyi megint fürdik.
Sanyi mániákus lett. Talán egyszer már említettem. Nem is tudom. Arról van szó, hogy mikor meghallja a porszívó zúgását, nekiáll fürödni. Kipancsolja az itató teljes tartalmát. Javarészt a parkettára.
Így aztán Sanyi miattam naponta fürdik, én pedig miatta naponta padlót törlök.
Csúcs! Nem? Zsömi televíziót néz.
Jó inkább csak "befelé" néz. Én nézem. Pihen. Sikerült annyira elkényeztetni, hogy most már minden este "tévét néz". Míg mi megnézzük a főműsort, addig ő rávackolja magát a fürdőlepedőjére, melegíti az oldalam és hatalmasat durmol. Nagyon szeret így pihenni.

Az igazsághoz tartozik, soha nem él vissza a helyzettel. Egyedül és engedély nélkül nem telepszik fel. Esze ágában sincs. Miután ledőlök odajön, leül elém és könyörögve néz. Fellelkesül mikor meglátja kezemben a fürdőlepedőjét. Leterítem, de csak akkor ugrik mellém, mikor engedélyt is kap rá.

4 megjegyzés:

  1. Nálunk a kandúr szokott segíteni a heverészésben, de ő nem ad ennyit az illemszabályokra. ha ledőlök, azonnal felugrik, mellém hever és állát rögtön ráhelyezi a karomra, és élvezettel lehunyja a szemét. ha megmozdulok, kényeskedve nyávog, vagy fenyegetően morog. Üzeni, ne zavarjam!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon aranyos a kiskutya én nagyon szeretem a kiskutyákat. Biztosan sokszor fekszik a kezetekre.
    Nagyon szép estét kivánok:))))

    VálaszTörlés
  3. Elképzeltem Bundást az ágyunkon... na nem..! :))

    VálaszTörlés
  4. Imádom a kutyákat, de Sanyi is csúcs, valóban! És ez a szimbiózis, ami közöttetek van! Így csak egyetlen "állatka" fog hiányozni a birodalmatokból: a porcica;)!

    VálaszTörlés