A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem.
De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

Témakörök

Természet (392) Deseda (354) Gombák (217) Horgászat (199) Úton (167) Madarak (153) Családi (135) Gasztronómia (116) Vártúrák (108) vegyes (107) F-1 (106) Gépek (100) Kvár (96) Zsömi (96) Kedvenceink (75) D.arborétum (74) Somogyban (73) Állati (71) miEz? (68) tréfás (63) virág (54) "Állati" (51) St.földön (46) +jegyzÉs? (43) Veterán (37) feljegyzÉs (37) vitriol (32) Királynő (30) Történetek (30) COVIDnapok (19) görBee (19) retro (18) Hadban (16) Pomáz (14) Három kérdés (11) Budapest (8) Bikal (7) Drótszamár (7) KérdÉs? (5) ?????? (4) Balaton (3) Finomságok (3) Plitvice (3) h s s (3) Deseda Horgászat Madarak (1) közélet (1)

2011. április 14., csütörtök

Azt a ...

Isten látja lelkem én megpróbáltam! Megpróbáltam magam távol tartani bizonyos dolgoktól és a reagálástól!
De ami sok, az sok! Íme itt a hetedik okostojás, aki hülyeségek tömkelegét hozza fel védekezésként amiért hosszú hónapokon keresztül vett fel közpénzt.
1,1 milliót kilenc hónap alatt.
Ezzel listavezető a hetesben. Azt a ... mindenit, nem semmi!
De nem semmi a következménye sem. Bár jogtalanul vette fel a summát, az eddigiektől eltérően őt nem büntette meg a pártja. Nincs semmi retorzió!
Ok, visszafizette. És? Még gyönyörű!  Erre a törvény is kötelezi.
Mentsége a következő. Idézem:
- "Nem szándékos jogszabályszegésről, hanem csak figyelmetlenségről van szó, ..." Azt a ... szentségit neki!
Figyelmetlenségről. De, ha teszem azt Pista bácsi figyelmetlenségből rossz helyen parkol Tökölön, akkor szívfájdalom nélkül megkeffentik 30 ezerrel. Mondhatja ő, hogy nem vette észre a táblát, mert kissé figyelmetlen volt és amúgy is benőtte a lombozat. Azt lehetett volna lenyesni az 1.1 misiből.
De nem ez a lényeg. A lényeg az, hogy Pista bácsi hiába hivatkozik, viszik a nyugdíja háromnegyedét. Utána éhen is dögölhet.
Azt a ... rohadt életbe!
És sorolhatnám, mert ha bárki földi halandó, bármiben is figyelmetlen egyből odavágják. Nesze bazdmeg fizess, mert a "törvény nem ismerete nem mentesít". Ők viszont már nem földi halandók, mert dacára, hogy ők hozzák a törvényeket, mégsem ismerik és mégis mentesülnek.
Azt a ... kurva szégyenét ennek az egésznek!

13 megjegyzés:

  1. Aljas,Becstelen Emberek!EZEKRE kellene Nekünk felnézni?Valamikor az Ország ELSŐ EMBEREIRE lehetett ,de MOST?Szégyen és Gyalázat,ami ITT folyik!A többit magamban tartom!Szép napot kívánok:Ujváriné

    VálaszTörlés
  2. Jaj, és nem politizálok, de ebben egyetértek...

    VálaszTörlés
  3. A politikusokról "elég" rossz véleményem van. Ezt csak azért közlöm, nehogy leírjam amit gondolok. Valószínűleg meg lenne hurcolva érte a blog, amit pedig nem szeretnék.

    VálaszTörlés
  4. - Felnézni? Hát persze, hisz elvárják. Azt is.
    - Általában én sem. Nem szívesen.
    - Ismerjük egymás véleményét. :)
    - ... ez vigasztal engem is. Csak a zivatarfelhők ...

    VálaszTörlés
  5. Lehet itt (még egy darabig) kérem dohogni...qrva nagy bizalmat kaptak, amivel teljesen vissza is élnek. És már bocsi Józsi, de én se vettem volna észre azt a "pár" millát...a többi mellett. Szégyen ami most itt zajlik...

    VálaszTörlés
  6. Nem lehettem én sem figyelmetlen, mert mögöttem lötyögött 14 700liter szuperbenzin.
    S László

    VálaszTörlés
  7. Igazad van én sajnos 15 cm-ért fizettem sok pénzt , ugyanis ennyi hiányzott az 5 méterhez . Engem keményen megbüntettek ezért :(((

    VálaszTörlés
  8. A mentelmi jog intézménye a politikusoknak jár. Hogyan lehet ezt megmagyarázni?
    Teszem fel, a parlamentből sürgős esetben, mondjuk az Öreg néne bőrzekéjébe varrott hadüzenetelhárító titkot szállít a szolgálati kerékpárján, és meglöki a Lánchídon szabályosan kéregető nénit, aki combnyaktöréssel kórházba kerül, hát itt még talán felfogja az állampolgár, hogy a nénit az ország érdekében hagyta cserben.
    De jóérzésű politikus ekkor felhívja szolgálati telefonján a mentőszolgálatot, és úgy fut tovább.
    Ja, és ebben az esetben is felelnie kell az okozott kárért valakinek, csak a politikus tovább folytathatja azt az egy projektet, amit éppen dolgozik.
    Jó a logikám?
    Mert másért nem is léphetné át a lánchídon megengedett sebességet, különösen megkülönböztető jelzések használata nélkül!

    VálaszTörlés
  9. Azt a....! Na inkább nem mondok most semmit..

    VálaszTörlés
  10. - Szégyen. De nem csak ami most.
    - Hát igen. Szomorú.
    - Nem is parkoltunk égő csipkebokor mellé. :)
    - Tessék colstokkal parkolni! ?)
    - Jó, jó! Amúgy meg miért ott kéreget? Rontja a képet.
    - Végére én is így döntöttem. Hogy azt a ...!

    VálaszTörlés
  11. Nem tudunk tenni semmit ellene. Aztán csodálkoznak a politikusok, ha radikalizálódik az ország, mert ilyen dolgok csak a gőznyomást gerjesztik. A biztonsági szelep az ehhez hasonló szemétségekkel egyre jobban eltömődik.

    VálaszTörlés