A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem.
De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

Témakörök

Természet (392) Deseda (354) Gombák (217) Horgászat (199) Úton (167) Madarak (153) Családi (135) Gasztronómia (116) Vártúrák (108) vegyes (107) F-1 (106) Gépek (100) Kvár (96) Zsömi (96) Kedvenceink (75) D.arborétum (74) Somogyban (73) Állati (71) miEz? (68) tréfás (63) virág (54) "Állati" (51) St.földön (46) +jegyzÉs? (43) Veterán (37) feljegyzÉs (37) vitriol (32) Királynő (30) Történetek (30) COVIDnapok (19) görBee (19) retro (18) Hadban (16) Pomáz (14) Három kérdés (11) Budapest (8) Bikal (7) Drótszamár (7) KérdÉs? (5) ?????? (4) Balaton (3) Finomságok (3) Plitvice (3) h s s (3) Deseda Horgászat Madarak (1) közélet (1)

2011. április 10., vasárnap

Forma-1

Szombat o9.5o. Rögtön kezdődik az időmérő. Maláj Nagydíj Szepang.
Lehet megint latolgatni az esélyeket a szabadedzésekre támaszkodva.
De minek? Az még nem élesben megy. Az időmérő mindig más. Az már éles, de még sokat variálnak. A versenyen meg pláne más. Mert az már teljes egészében éles. Ott dőlnek el a dolgok!
Szombat:
1o.oo. Kezdődik az időmérő. A nagy kérdés most itt az elején, hogy lesz eső, avagy nem lesz? Nos megyek és nézem. Azután majd folytatom.
1o.25. Véget ért a Q1 és nagy meglepetéssel nem szolgált. Hacsak az nem, hogy a nagy öreg, Schumacher egészen a negyedik helyig kergette a gépet. Eddig szép! De hát ez még csak az első menet. A java még vissza van!
1o.3o. Már bőgnek is az első elszántak és szaggatják a gépek az aszfaltot.
No lássuk, mi lesz ebből? Izgalmas lett az eleje, mert Button ment egy olyan időt, úgy lenyomta vele Vettelt, Webbert -nem is beszélve a többiekről- mint postamester a nyálas bélyeget. Oszt ez a meglepetések etapja volt, mert Hamilton is elverte a két Red Bullt és a nagy öreget meg csapattársa Rosberg szorította ki a Q2 végén. Ez nem Schumi napja lett!
1o.55. Maradt-e még meglepetés a Q3-ra? Lássuk! Itt is lett nagy futás az elejére, mert Hamilton ment egy hatalmas időt (1:35.oo), így aztán a többiek egyelőre csak a hátsó szárnyát stírölhették. Aztán a végén jött Vettel és mindent vitt! Lenyomta a második kockára Hamiltont, mögé pedig Webbert. Nem semmi a srác. A vörös csodák még váratnak a meglepetéssel.
Végre egy igazán izgalmas időmérő! Szerintem legalább is az volt.

Vasárnap:
A futam azonban most, ma dől el!
10.oo. Rajt! Éééés...... Igazán jó szórakozást, szurkolást kívánok mindenkinek, ki szereti ezt a remek technikai sportot, a gyönyörű vasparipákat, a különleges képességekkel bíró pilótákat.

Azon gondolkodom, ha elfogynak a veterán F-1 gépek (képek) mivel pótolom? Márpedig az idény vége előtt  kiürül az archívum.     Boxcicák? :)
Addig azonban fogadjátok szeretettel ezt a szépséges kékséget.

9 megjegyzés:

  1. Én a vasárnapi rajtokat várom és akkor is (az én) Alonso győzelmét:))
    Engem nem különösebben érdekelnek ezek a vas csodák, mert hát hiába a sok lóerő, ha a pilóta olyan mint a Japán, Takuma Szato is volt:))

    VálaszTörlés
  2. - Igazad van, kell a jó pilóta is. De igazán jó kocsi nélkül "tehetetlen". Pont Alonso a legjobb példa rá. Magasan az egyik legjobb versenyző, csak hát .... Tegnap meg Vettel vert meg mindenkit, nem a kocsija!

    VálaszTörlés
  3. Nem lenne jobb odamenned, és a helyszíni fotóiddal dokumentálnod az eseményeket?

    VálaszTörlés
  4. Teljesen antitalentum vagyok, nem igazán köt le az ilyesmi...ezért aztán nem tudok hozzászólni, de kellemes vasárnapot kívánok.

    VálaszTörlés
  5. Még szerencse, hogy ebéd előtt volt, és nem aludtam el rajtra. Itt a szerencsés taktika és a príma autó a győzelem mottója. A pilóták ügyessége nem olyan jelentőséggel bír, mint az előbbi versenyfeltételek. Megint magamból indulok ki, aki majd két órán a pályán tudja épségben tartani ezt a földi repülőt, az az én szememben már nagyon tud. Maximum nüansznyi különbségek lehetnek köztük.

    VálaszTörlés
  6. Vettelt mar 2 eve figyelem. O lesz a Shumaher
    utodja.Elment Schumi,a Ferrari mar nincs.Sofor is kell, nem csak auto !!!!!!!

    VálaszTörlés
  7. - Jobb lenne. Csak elvesztettem a Cessna kulcsát. :)
    - Neked is kellemeset! :)
    - Jó taktika, príma autó és nagyon jó pilóta. :)
    - Én is így látom. Pokolian jó pilóta és már higgadtabb is, mint egy éve.

    VálaszTörlés
  8. Szép estét kívánok:) Én nem rajongok a versenyekért, de szeretettel olvastalak!

    VálaszTörlés
  9. Köszönöm szépen Kedves Magdi és szép estét neked is! :)

    VálaszTörlés