A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem.
De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

Témakörök

Természet (394) Deseda (355) Gombák (218) Horgászat (200) Úton (167) Madarak (153) Családi (135) Gasztronómia (116) Vártúrák (108) vegyes (107) F-1 (106) Gépek (100) Kvár (96) Zsömi (96) Kedvenceink (75) D.arborétum (74) Somogyban (73) Állati (71) miEz? (68) tréfás (63) virág (54) "Állati" (51) St.földön (46) +jegyzÉs? (43) Veterán (37) feljegyzÉs (37) vitriol (32) Királynő (30) Történetek (30) COVIDnapok (19) görBee (19) retro (18) Hadban (16) Pomáz (16) Három kérdés (11) Budapest (8) Bikal (7) Drótszamár (7) KérdÉs? (5) ?????? (4) Balaton (3) Finomságok (3) Plitvice (3) h s s (3) Deseda Horgászat Madarak (1) közélet (1)

2011. április 16., szombat

Forma-1

8. Kínai Nagydíj! Kemény menetnek ígérkezik. Sebastian Vettel két győzelmével kiérdemelte az üldözött státuszt és Shanghaiban a mostani mezőny  mind az öt világbajnoka már nyert egyszer futamot. Egyszer.

Itt még senki nem tudott duplázni, így érthetően Vettel is és a többiek is erre készülnek, ebben reménykednek. Melbourne és Szepang után úgy tűnik, hogy a duplázásra leginkább a világbajnoki címvédőnek és legkevésbé Schumachernek van. Hamilton, Button és Alonsó bizony bent vannak a pakliban. A Mercedes GP szereplése talán az egyik nagy csalódás az eddig látottak után, míg a Lotus Renault a nagy meglepetés. Ideje lenne Schuminak és Rosbergnek villanni egyet, még ha egyelőre a napot nem is homályosítanák el, különben ebben a tempóban végletesen leszakadnak az élmezőnyről. A pálya hossza 5451 méter és a 320 km/h-s sebességet is meg lehet döngetni. A Red Bull KERS problémái és az esetlegesen lehulló eső is okozhat meglepetést a futamon.
Vettel megnyerte mindkét szabadedzést. Tudom, tudom! Ez nem jelent semmi. Vagy mégis? Annyit mindenképp, hogy ellenfeleinek nem lesz egyszerű a dolguk. Nekünk meg annyit, hogy izgalmas versenyhétvégének nézünk elébe. Ha Vettel megint nyer, akkor az üldözött státusz mellé immár felveszi az üldöző pozíciót is. Schumacher felállított rekordjait üldözi.
Kívánok hát minden kedves sportszeretőnek és rajongónak kellemes versenyhétvégét, izgalmakat és jó szurkolást. Küldöm tisztelettel ezt a nemes veteránt, még ha nem is olyan formás hátsó, mint a Red Bull farrésze, vagy Kylie Minogue legendás domborulata.

4 megjegyzés:

  1. Tenleg itt vannak mind,de sajnos schumi mar kioregedett. Hiaba van a legjobb kondicioban a kor mutatja a hatasat.Igaz a Ferrarinal is sok kellett elteljen mig maga utan huzta az autot. Ez lenne a Mercedesznel is ? Vagyinkabb hagyjaa fiatalokat !!!!

    VálaszTörlés
  2. Hm. Azok a gömbölyded formák...

    VálaszTörlés
  3. - Nem annyira öreg még Schumi. Inkább az a helyzet, hogy kezd túl sokat nyomni a latban a technika, gumi, meg a stratégia. Hamiltonnal értek egyet, őt is kezdi irritálni, hogy a gumik határozzák meg a tempót nem pedig a pilóta.
    - Köszönöm szépen! :)
    - A kocsin? :)))

    VálaszTörlés