A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem.
De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

Témakörök

Természet (392) Deseda (354) Gombák (217) Horgászat (199) Úton (167) Madarak (153) Családi (135) Gasztronómia (116) Vártúrák (108) vegyes (107) F-1 (106) Gépek (100) Kvár (96) Zsömi (96) Kedvenceink (75) D.arborétum (74) Somogyban (73) Állati (71) miEz? (68) tréfás (63) virág (54) "Állati" (51) St.földön (46) +jegyzÉs? (43) Veterán (37) feljegyzÉs (37) vitriol (32) Királynő (30) Történetek (30) COVIDnapok (19) görBee (19) retro (18) Hadban (16) Pomáz (14) Három kérdés (11) Budapest (8) Bikal (7) Drótszamár (7) KérdÉs? (5) ?????? (4) Balaton (3) Finomságok (3) Plitvice (3) h s s (3) Deseda Horgászat Madarak (1) közélet (1)

2013. június 29., szombat

Csepel

Micsoda szépség! Nagyon eltudnék magamnak képzelni egy hasonló csettegőt, csak lenne helyem hozzá! Tökéletesen kipofozott, igencsak szemrevaló veterán járgány s még magyar gyártmányú is.
Ezt a képet is a z idei találkozón készítettem, bár a motor és tulaja visszatérő vendég, mert úgy rémlik a korábbi évek valamelyikén én már megcsodáltam az öreget.

F1 hétvége. Brit Nagydíj. nem ehhez a hétvégéhez, hanem a jövő évi szezonra vonatkozik, de meg kell említeni, változnak a szabályok. Ismét.
Nem citálom, kit érdekel megtalálja. Azért felemlítem a leglényegesebbnek ítéltet. Jön a büntetőpont-rendszer a pilótákra. Kihágásonként 1, 2 vagy 3 büntetőpontot zsebelhet be a vétkes és akinek összejön 12, az búcsúzik egy futamról. A büntetőpont hatálya 12 hónap, így átvihető a következő szezonra.

Massa bízik a szerződése hosszabbításában, ennek örömére megint elfogyasztott egy gépet. nem is tudom, zsinórban a negyediket?
Rosberg szerint a Mercedes visszafelé halad -eszerint alatta is- de azért a 2. edzésen a leggyorsabb volt. nem is tudom. mintha az istállók nem csípnék, ha a versenyzőjük negatív ....
Webber jövőre úgy tesz mint a zománc, lepattan az istállótól. Izgulhat Vettel, kit is kaphat majd a nyakába?
Silverstone-ban a sötét ló a Lotus lehet -és természetesen a "Jégember-, jelentős módosításokat, átszabásokat hoztak. Raikönen pezsgőzni szeretne. Ismerve őt, ez duplán nem meglepő.
Vettel mindeközben szép csendesen lopakodik a negyedik világbajnoki győzelme felé. Neki minden keresztbeverés jó, mindaddig míg Alonsó és Raikönen mögötte végez hisz előbbihez képest 36, míg a másikhoz képest
44 pontnyi már most az előnye. És Vettel nem egy lassú!
Azért akad egy apró momentum, ami összekuszálhatja az amúgy sem teljesen simára húzott szálakat. lesz eső, avagy nem lesz? Ez ott a kérdés!
Jó szórakozást kívánok hozzá, mindenkinek!

4 megjegyzés:

  1. Annak idején édesapámnak is volt ilyen motorja:) Jó volt ismét látni egyet:)
    Aztán később a bátyámnak Pannónia volt. Azon még én is ültem:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gyönyörű masina! Van nekem Pannónia fotóm is, előszedem egyszer neked. :)

      Törlés
  2. A motor gyönyörű állapotba lett restaurálva..Tudom milyen hihetetlen sok munka van vele..
    Az F1 elég fura futam volt a gumik miatt, de a vége izgalmasra sikeredett...
    Személy szerint Vettelt sajnálom .Nekem nagy kedvencem ..Vera párja E...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez a gép bizony mestermunka!
      Remélem tesznek valamit a gumigyártónál, mert nem szeretném ha a versenyeket defektek döntenék el. Még akkor sem, ha Vettel épp más hiba miatt vesztett. Én is sajnálom, de szerintem így is behúzza majd a negyediket.

      Törlés