A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem.
De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

Témakörök

Természet (393) Deseda (355) Gombák (218) Horgászat (200) Úton (167) Madarak (153) Családi (135) Gasztronómia (116) Vártúrák (108) vegyes (107) F-1 (106) Gépek (100) Kvár (96) Zsömi (96) Kedvenceink (75) D.arborétum (74) Somogyban (73) Állati (71) miEz? (68) tréfás (63) virág (54) "Állati" (51) St.földön (46) +jegyzÉs? (43) Veterán (37) feljegyzÉs (37) vitriol (32) Királynő (30) Történetek (30) COVIDnapok (19) görBee (19) retro (18) Hadban (16) Pomáz (14) Három kérdés (11) Budapest (8) Bikal (7) Drótszamár (7) KérdÉs? (5) ?????? (4) Balaton (3) Finomságok (3) Plitvice (3) h s s (3) Deseda Horgászat Madarak (1) közélet (1)

2011. március 16., szerda

Játék

Nagyon szeret játszani, többek közt apportírozni is. Lelkesen rohan az elhajított fáért, keresi és hozza vissza. Nagy franc őkelme, mert játék közben még az eldobást megelőzően előrerohan, így aztán vigyázni kell, nehogy megdobja az ember.


A játékhoz tartozik egy kis műbalhé is. Mikor visszahozza a fát, akkor jól hallhatóan morog és huzakodik, mintha nem akarná oda adni. Pedig dehogynem. Alig várja a következő dobást és futást. Nagyon beleéléssel tudja csinálni. A képen épp Szabolccsal "veszekszik" a fája miatt.
Mikor kellőképpen elfáradt, akkor akképp jelzi, hogy a visszahozott fával lefekszik pár lépésnyire és nagy hévvel nekiáll szétrágni. A különböző fadarabok rágcsálása amúgy is kedvelt szórakozása az erdőn. Időnként megáll és nekiesik egy darabnak. Olyan átszellemülten tudja rágni, mintha valami csodás falat akadt volna a fogai útjába.

7 megjegyzés:

  1. Kedves kiskutya :) sajnos a miénk ( német juhász )csak fekszik,nem bír fölállni,vasárnap megijedt valamitől,ki akart ugorni a kerítésen ahol elvan kerítve, és fönn akadt a jobb első lába,nem tört el, de nagy a zúzódás rajta :) nem akar enni,és így csak gyengül szegény :(,nagyon sajnáljuk mind, a lányom ápolgatja ,próbálja etetni .
    Köszönöm hogy olvashattam.
    Szép napot.
    Myra.

    VálaszTörlés
  2. A neve is szép! Zsömi...A kedvességére, a játékosságára utal a neve, no meg arra, hogy nagyon szerethetik őt. :))

    VálaszTörlés
  3. -Remélem mihamarább jobban lesz. Ha nem eszik mutassátok meg orvosnak, mert meglehet másutt is megütötte magát. Például a hasán.
    Neked is szép napot!
    -Köszönöm szépen. Kedves is, játékos is, szófogadó és mindenki kedvence. Családtag lett.

    VálaszTörlés
  4. Nagyon aranyos és bevallom irigy vagyok. Imádom a kutyákat , ha kertes házban laknék .....

    VálaszTörlés
  5. Már látta orvos,Ö mondta hogy nincsen törés,de most kicsit mintha jobban lenne :) evett is egy keveset,na meg át ugatott a szomszédba a másik kutyának :),reméljük hogy jobban lesz :) .
    Kellemes estét kívánok :)
    Myra.

    VálaszTörlés
  6. Jó kis huncut kutyus ez a Zsömi, látni a szemén, nagyon játékos...mint a mi Burkuskánk volt...

    VálaszTörlés
  7. Amikor Bp-re költöztem, albérletben laktam. A szállásadómnak is volt egy Zsömi nevű kutyája.
    Már majdnem vettem egy francia szótárt, hogy megfejtsem, mit is jelent, amikor Gábor felvilágosított, hogy olyan a színe, mint a zsömlének.
    Banggg. Csak a legegyszerűbb nem jutott eszembe.

    VálaszTörlés