A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem.
De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

Témakörök

Természet (391) Deseda (354) Gombák (217) Horgászat (199) Úton (167) Madarak (153) Családi (135) Gasztronómia (116) Vártúrák (108) vegyes (107) F-1 (106) Gépek (100) Kvár (96) Zsömi (96) Kedvenceink (75) D.arborétum (74) Somogyban (73) Állati (71) miEz? (68) tréfás (63) virág (54) "Állati" (51) St.földön (46) +jegyzÉs? (43) Veterán (37) feljegyzÉs (37) vitriol (32) Királynő (30) Történetek (30) COVIDnapok (19) görBee (19) retro (18) Hadban (16) Pomáz (14) Három kérdés (11) Budapest (8) Bikal (7) Drótszamár (7) KérdÉs? (5) ?????? (4) Balaton (3) Finomságok (3) Plitvice (3) h s s (3) Deseda Horgászat Madarak (1) közélet (1)

2011. március 17., csütörtök

Olcsó játék ...

Szokták volt mondani: "olcsó játék hülye gyerekeknek!" Nem tudom. Ránézésre sem nem olcsó, sem nem játék.
A többi stimmel. Ráadásképp nem is veszélytelen a címke tanúsága szerint.
Nem olcsó, mert pénzbe került és most megint költhetnek rá. Nem játék, mert a szándékos rongálás már mitől lenne az? És való igaz, nem veszélytelen, mert négyszáz volt már bőven "megrázó élmény" tud lenni és Rejtő Jenőt idézve "esetenként az örökkévalóságon túl gyógyul". Egyelőre még bévül érintetlen a szekrény szerelvényei, de rossz húzás volt felfeszíteni. Nagyon rossz! Van ennél veszélytelenebb húzás is "hülye gyerekek". Annak a bizonyosnak, saját alkatrésznek a húzkodása. Ütemesen és kitartóan. Nem igényel akkora fizikai erőt, mint a fémlemezek hajtogatása, de azért jelentős kalóriától szabadít meg (is) és emeli az adrenalin szintedet. Főleg, ha annyi eszed van -mint amennyi látszik a képről- és azt is közterületen csinálod. Mellesleg mondom, ha jól csinálod akkor szintúgy "megrázó élményben" lehet részed. Közben a nyálad is csoroghat opálossá homályosult tekinteted alatt. Pont úgy, mint mikor a négyszáz volt ráz. Pont úgy! De nem halálos "hülye gyerek"! Sem rád, sem pedig másra.

12 megjegyzés:

  1. Nevessek, vagy sírjak... jelenség sírnivaló, tálalása kellő humorral.
    Szebb napot!
    (itt úgy fúj a kosava, hogy kikészíti az embert csak a hangja is)

    VálaszTörlés
  2. Bocsi, de belőlem hangosan feltört a röhögés, a "húzgálás" elméleti kifejtésén, amit még az a bizonyos "hülye gyerek" is megért.:))))
    Komolyra fordítva, egyre többet találkozni ilyesfajta vandalizmussal, ami már életveszélyes is lehet, ahogy írod. Csak fura, hogy ezeket senki nem látja vagy nem mernek szólni?

    VálaszTörlés
  3. Engemet is mindig feldühít a vandalizmus...A buszmegállókban letépik a menetrendet, helyette odaírják: hüje (így) aki a buszt várja, ma nem jön.
    Én is szívesen megráznám az illetőt, de a rosszabbik formában...

    VálaszTörlés
  4. Hát RÉMES látvány!Sajnos egyre több van belőle!Én saját szememmel láttam,a közvilágítási oszlopon ,letépett kisajtó+kilógó vezeték!Szörnyű!!!

    VálaszTörlés
  5. -Köszönöm szépen! :) Nálunk nem fúj, viszont eseget. Állok is a melóval! Neked is szebbet!
    -Köszönet! :) Szerintem is az van, hogy nem mernek szólni.
    -Vigyázz, mert a vandálok sokszor agresszívek is.
    Azért kapták nevüket a hajdani germán törzs után.
    -Ajaj! Az is van mindenfelé.

    VálaszTörlés
  6. Nem tudom mit gondolt mit talál benne?,vagy csak brahiból ilyet csinálni.Kár,hogy illetéktelen behatolók ellen nem találtak még ki valami ijesztőt,fájót ha valaki megpiszkálja egy életre elmenjen tőle a kedve!

    VálaszTörlés
  7. Sajnos tényleg egyre több a vandalizmus. Betört ablakok , a hétvégén a hídon sétáltunk és a zászló rúd lehajtva .... nem írom le mit mondtam nem lenne publikus:)

    VálaszTörlés
  8. :)) Hol a 18-as karika? Nagyon rázós a probléma... :D

    VálaszTörlés
  9. Bizonyára csak meg akart győződni róla, hogy meg van - e és hogy néz ki a négyszáz volt. Eddig csak háromszáznyolcvanról hallott. De, sajnos még nem találkozott vele sem ...

    VálaszTörlés
  10. Lehet, hogy elektromos autót tankolt ingyen?

    VálaszTörlés
  11. -Mit gondolt? Az lehet a bibi, hogy semmit!
    -Finomítsd a gondolatot és írd.
    -Belefér még alacsonyabb kategóriába is.
    -Helló Buddha! Rég szóltál. Örülök neked!
    -Erre nem is gondoltam! Tényleg. Miért ne?

    VálaszTörlés
  12. Ha jól tudom, a hibrid autók 300V-os akkumulátorokkal hajtják az elektromotorjaikat. A 400V-os táp éppen jó a megfelelő töltőáramhoz. Amennyire belelátok a felvételeden keresztül, csatlakozóaljakat takar.
    A 400V pedig csak 2 fázis között mérhető, a földhöz - amin áll, és amit megfoghat a dobozon - 230V-ot talál. Azt meg már otthon is megszokhatta.

    VálaszTörlés