A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem.
De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

Témakörök

Természet (394) Deseda (355) Gombák (219) Horgászat (200) Úton (167) Madarak (153) Családi (135) Gasztronómia (116) Vártúrák (108) vegyes (107) F-1 (106) Gépek (100) Kvár (96) Zsömi (96) Kedvenceink (75) D.arborétum (74) Somogyban (73) Állati (71) miEz? (68) tréfás (63) virág (54) "Állati" (51) St.földön (46) +jegyzÉs? (43) Veterán (37) feljegyzÉs (37) vitriol (32) Királynő (30) Történetek (30) COVIDnapok (19) görBee (19) retro (18) Hadban (16) Pomáz (16) Három kérdés (11) Budapest (8) Bikal (7) Drótszamár (7) KérdÉs? (5) ?????? (4) Balaton (3) Finomságok (3) Plitvice (3) h s s (3) Deseda Horgászat Madarak (1) közélet (1)

2020. április 3., péntek

Na végre! Elkészültünk. Ezzel.

A COVID-19 "mittudomén" hányadik napja?
De nyitottunk egy új időszámítást is, és akkor a kijárás korlátozásának "mittudomén" hányadik napja?

Belátom, nem lehetek olyan népszerű, mint a videós Marika néni, de mert láttam két videóját, nem is bánom. Jó nekem így is.

Elvégeztünk. Teljesen. A parkettázással, szegélyezéssel tulajdonképp már tegnap, a festés ugye már meg volt a múlt hónapban. :)
Nagyon jó lett. Lehet dicsekvésként hangzik, de akkor is.

Mára már csak olyan apróságok maradtak, mint a küszöb takaró, meg efféle pici csinosítgatások, s egy kicsit nagyobb meló.
Az a nagyobb meló az ágyvég legyártása és felszerelése. Hogy mi volt a bajom a régivel? Minden. Túlméretezett volt s ezért sok helyet foglalt, kárpitozott volt, kicsit megkopott, mutatós sem volt, amúgy meg, untam. Újabban így van ez. Csomó dolog van amit unok.
Csak van amiről beszélek s van amiről meg nem. Erről például igen. Tömör fenyőből készült az új s hát mit mondhatnék? Melinek tetszik. Ezzel el is mondtam minden kritikát ami számít.
Nem mondom, hogy más véleménye nem is számít. Dehogynem! Persze, a gyerekek véleménye is számít. Már hogyne! De hát ők ugye udvariasak, jó nevelésben részesültek, mi mást mondhatnának?

Rohadt nagy és rohadtul unalmas volt a visszapakolás. El is fogyasztotta a mai napot.
Hétvégén kicsit lazulunk. Beiktatunk egy kis horgászatot, ha az időjárás is úgy akarja.
No és ha az időjárás is úgy akarja, akkor hétfőre, de minden valószínűség szerint pluszos lesz az is, már körvonalazódik az új meló. Inkább úgy mondom, hétfőtől.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése