A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem.
De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

Témakörök

Természet (330) Deseda (231) Gombák (148) Úton (144) Madarak (125) Családi (124) Horgászat (119) Vártúrák (104) Gasztronómia (102) Gépek (98) vegyes (97) Zsömi (92) F-1 (84) Kedvenceink (74) Kvár (69) miEz? (61) Somogyban (57) tréfás (56) D.arborétum (55) Állati (49) "Állati" (47) virág (47) St.földön (45) +jegyzÉs? (43) Veterán (36) feljegyzÉs (35) Királynő (30) vitriol (30) Történetek (28) görBee (19) Hadban (15) retro (13) Három kérdés (11) Bikal (7) Drótszamár (7) KérdÉs? (5) ?????? (3) Finomságok (3) Plitvice (3) h s s (3) Balaton (2)

2010. szept. 16.

Jól elvoltunk...

A Királynővel való ismeretségem nem újkeletű, már az elmúlt évben is látogattam őt. Igazából nem is tudom, mikor fogalmazódott meg bennem az ötlet, hogy megkisérlem végigkövetni élete egy hosszabb szakaszát.
Az idei évben március közepén készítettem róla az első képeket, mikor még "egyedül" volt. Idézőjelbe téve, mert ők egy életre választanak párt, csak a család szétszéledését, a fiatalok távozását követően, néha külön járják útjaikat a hosszú vízen. Kemény télben, mikor beállnak az állóvizek, el is vándorol enyhébb területekre, bár láttam én már télvíz idején a Deseda patak vízén hattyút. Tegnapi találkozásunkkor még együtt volt a teljes család, barátságosan fogadtak és kiváncsiságukat sem tudták leplezni. Legnagyobb meglepetésemre egyszer csak elkezdtek a csónak felé úszni és pár méterig meg is küzelítettek, onnét tekintgettek ránk. Nem számítottam ilyen közvetlenségre a kicsik miatt, azt hittem ők nem ismernek meg és ezért félénkebbek. Jelek szerint nem és őket sem zavarta Zsömi jelenléte. Az elkészült képeket feltettem a "Látogatások" albumba, hol így már 231 fotón keresztül tekinthető meg az eltelt fél esztendő. Írottan is nyomonkövetheti az érdeklődő a Királynő és családja életét, mert ez a 21. írásom amiben szerepel ez az elegánsan szép madár. Ezek az írások együtt is megtekinthetők, ha a cimkék közt a "Királynő" megnevezésre kattint valaki, vagy most a nevére beágyazott linkre.
Igazán jól elvoltunk egymással és látogatásaim alkalmával rövid ideig együtt! Nem lezárásként mondom, de szép időszak volt az eddigi, az őket néha ért megpróbáltatások ellenére. Még látom őket. Remélem!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése