A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem.
De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

Témakörök

Természet (330) Deseda (231) Gombák (148) Úton (144) Madarak (125) Családi (124) Horgászat (119) Vártúrák (104) Gasztronómia (102) Gépek (98) vegyes (97) Zsömi (92) F-1 (85) Kedvenceink (74) Kvár (69) miEz? (61) Somogyban (57) tréfás (56) D.arborétum (55) Állati (49) "Állati" (47) virág (47) St.földön (45) +jegyzÉs? (43) Veterán (36) feljegyzÉs (35) Királynő (30) vitriol (30) Történetek (28) görBee (19) Hadban (15) retro (13) Három kérdés (11) Bikal (7) Drótszamár (7) KérdÉs? (5) ?????? (3) Finomságok (3) Plitvice (3) h s s (3) Balaton (2)

2010. szept. 8.

Egy év!

Teljesen véletlen, hogy megnéztem és akkor ébredtem rá, ma egy esztendeje tettem meg az első bejegyzést ebbe a blogba, mikor átmentettem ide a korábbi és másutt tett jegyzeteim, ami
"Három kérdés" címet viselt.

Egy éve úgy gondoltam, néha írok egy-egy bejegyzést, esetleg megosztok szöveges kísérettel egy élményt, vagy egy általam szépnek ítélt képet.
Most pedig a számláló szerint ez az 502. bejegyzés. Kiváncsiságból kértem egy  éves összegzést a Google Analytics-en. 12 400-nál is több látogatás alkalmával több mint 34 500 oldalmegtekintést regisztrál, amit 6 100-nál több egyedii látogató produkált.
Sok más érdekes adatot is látok itt, de nem dicsekszem vele tovább és megnyugtatok mindenkit, azt nem látom, hogy ki jár a webhelyen!
Ez lett belőle! Köszönöm a látogatásokat, a hozzászólásokat, bíztatásokat.

5 megjegyzés:

 1. Ne szerénykedj Józsi! Inkább mi köszönjük az érdekes, és sokszor tanulságos irásaidat. Azt hiszem, nem csak a magam nevében mondom, hogy várjuk a következő évek irásait. Csak így tovább!

  VálaszTörlés
 2. Boldog évfordulót! :D
  Így tovább!

  VálaszTörlés
 3. Jól tetted kedves barátom hogy blogírásra adtad a fejed!Kellemetes estéket szereztél nagyszerű írásaiddal,legyen szó természetről,napi gondokról,vagy politikáról.Széles a paletta,és ez benn a nagyszerű és megúnhatatlan.Nagyon szeretném még sokáig összefirkálni jegyzeteid végét,és kívánom neked soha ne fogyj ki a jobbnál jobb témákból!Szerezz nekem,nekünk továbbra is sok szép és kellemes percet!Harcra föl Józsi!

  VálaszTörlés
 4. Ugyanazt mondom Neked, amit Te mondtál valamikor nekem. Csináld azt, ami jól esik. Ha meg ezt mások örömére is teszed, akkor meg még inkább pláne. Néha kell a számadás is, mert az inspirálhat további hasznos tettekre. Mások nevében is bizton mondhatom, köszönjük ezt az évet. Így tovább még nagyon sokáig.

  VálaszTörlés
 5. Köszönöm szépen!
  Számomra, minden egyes látogatás megtiszteltetés és minden egyes látogató megtisztelő!

  VálaszTörlés